New York

Cijena od

4200 KN

Trajanje putovanja

TJEDAN DANA TEČAJA

Tečajevi engleskog jezika za polaznike 16+

ST. GILES NEW YORK

Organizacija St. Giles ima više od 50 godina iskustva u podučavanju engleskog jezika te ima svoje škole u više destinacija, odnosno u više gradova i zemalja. St. Giles New York škola otvorena je 2011 godine i nalazi se u samom središtu Manhattna, odmah do Empire State Buildinga. Times Square, Greenwich Village, Macy’s nalaze se na svega nekoliko minuta hoda od škole. Škola se rasprostire na 2 kata i raspolaže sa prostranim učionicama, studentskim cafe barom, knjižnicom, besplatnim Wi-Fi. U sklopu škole nalazi se i odvojeni centar za polaznike poslovnog tečaja, tzv. Platinum Centar.

Više informacija na: www.stgiles-international.com

NASTAVA 
Odvija se u grupama do najviše 12 polaznika, a tečajevi poslovnog jezika u grupama do najviše 5 polaznika. 1 školski sat traje 50 minuta.

 

VRSTE TEČAJEVA 

Opći tečaj: sastoji se od 20, 22 ili 28 školskih sati tjedno.

Platinum (poslovni) tečaj: sastoji se od 20, 25, 30 ili 35 školskih sati tjedno. Najniža dob polaznika je 21 godina.

Ostale vrste tečajeva: pripremni tečajevi za polaganje ispita (FCE, CAE, CPE, TOEFL, TOEIC), tečaj za apsolutne početnike, akademska godina, one-to-one, engleski za nastavnike, engleski i radno iskustvo (internship program).

 


OBITELJ:

Polaznici u dobi od 16 do 18 godina moraju obavezno biti smješteni u obitelji. Obitelji nude smještaj u standard i superior sobama, a nalaze se na Manhattnu  ili Roosevelt Islandu.

 

Škola nudi smještaj u rezidencijama:

Polaznici sa navršenih 18 godina mogu biti smješteni u slijedećim rezidencijama:

NEW YORKER REZIDENCIJA:

Nalazi se 15 minuta hoda od škole. Smještaj je u jednokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom, na osnovi noćenja (bez obroka). Sve sobe imaju TV, internet i hladnjak. Posteljina osigurana. U sklopu rezidencije nalazi se i soba s kompjuterima, zajednička kuhinja, praonica rublja i fitness. Ima 24-satni nadzor.

VANDERBILT REZIDENCIJA:

Nalazi se u samom srcu Manhattana, oko 25 minuta hoda o škole. Udaljena je svega tri bloka od zgrade Ujedinjenih naroda, kao i  Rockefeller Center i Grand Central Station. Smještaj je u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama, na osnovi noćenja (bez obroka). Sve sobe imaju TV, internet, klimu. Posteljina osigurana. Mogućnost korištenja teretane i bazena. Ima 24-satni nadzor.

 

Obavezno ponijeti ručnike za sve tipove smještaja!


Mapa


Kontaktirajte nas

Adresa

Međimurska 21/III, 10000 Zagreb, Croatia Tel: +385 1 467 88 31 info@alacartetravel.hr