1.900

Tečajevi engleskog jezika za cijelu obitelj | London & Dublin

FRANCES KING SCHOOL OF ENGLISH | LONDON & DUBLINŠkola Tečajevi Smještaj Cijene Pošalji upit

Engleski jezik za cijelu obitelj (za djecu od 6+ godina i roditelje)


Škola

Frances King School of English London osnovana je 1973 godine i jedna je od najpoznatijih škola engleskog jezika u Londonu. Godišnje kroz školu prođe preko 6000 polaznika iz više od 50 zemalja svijeta. Nudi tečajeve na 4 prestižne lokacije u samom središtu Londona, u 1. zoni (Kensington & Belgravia). Glavna zgrada nalazi se u blizini Victoria i Albert muzeja, i raspolaže s prostranim učionicama, besplatnim internetom i besplatnim korištenje multimedijalnog centra za on-line učenje. Mogućnost on-line učenja prije dolaska u školu, tijekom i nakon odlaska iz škole!
Tijekom zimskih, proljetnih i ljetnih praznika, škola u Londonu organizira tečajeve engleskog jezika za djecu od 8 do 16 godina, a roditelji također mogu (ali i ne moraju) pohađati tečaj u istom terminu kao i njihova djeca. Tečaj za najmlađe organiziran je na zabavan način i to najprije kroz komunikaciju na engleskom jeziku, a djeca po završetku 2-tjednog ili dužeg tečaja na kraju mogu polagati Trinity English Test (test je moguć tijekom ljeta i okvirna cijena ispita je 35 GBP). Za obitelji su organizirane i poslijepodnevne aktivnosti, u obliku razgleda grada.
Tečajevi za obitelji održavaju se u 2 školi (2 objekta) u kvartu koji se zove Belgravia. Jedna škola (zgrada) je isključivo je djecu, a druga za roditelje. Dok su djeca na tečaju (ujutro) roditelji mogu pohađati Adult Family Course. Ukoliko pak imate starije dijete u dobi od 17-20 godina, ono također može pohađati Opći/intenzivni tečaj u Frances King školi.

Frances King School of English u Dublinu  nalazi se u samom središtu grada, na Merrion Sqaure-u, svega par minuta hoda od Grafton Streeta i Trinity Collegea. Škola ima 11 učionica opremljenih interaktivnom pločom, učionicu sa samostalno učenje, bežični internet, caffe bar, lounge bar za odmor i druženje, terasu.

U Dublinu obiteljski tečajevi organizirani su tijekom ljetnih praznika, dok su u Londonu organizirani tijekom cijele godine.

 

Više informacija na: www.francesking.co.uk

 

Nastava

Odvija se u grupama do najviše 15 polaznika i za roditelje i za djecu 6 do 16 godina, 20 školskih sati tjedno (1 školski sat traje 50 minuta),

 

Vrste tečajeva

 

OBITELJSKI TEČAJ – ODRASLI: sastoji se od 20 školskih sati tjedno u grupama do 15 polaznika. Nivo predznanja je A2 u Londonu, te A1 u Dublinu.
OPĆI TEČAJ ZA DJECU (6-16 godina): sastoji se 20 školskih sati nastave tjedno u grupama do 15 polaznika. Nivo predznanja je A1 u Londonu i u Dublinu.

* oba tečaja odvijaju se u prujepodnevnim satima, kako bi obitelj mogla zajedno provesti poslije podne istražujući atrakcije Dublina. Škole i u Londonu i u Dublinu organizira 3x tjedno posebne aktivnosti za obitelji.

 

Smještaj

SMJEŠTAJ U OBITELJI: Škola nudi smještaj u obiteljima standard, premium i deluxe. Standard obitelji u Londonu nalaze se u 1,2 ili 3 zoni, te putovanje  do škole može biti od 20-55 minuta vožnje javim grandskim prijevozom. U Dublinu do najviše 40 minuta vožnje. Kupaonicu dijelite sa domaćinskom obitelji, te nije dopušteno korištenje kuhinje. Mogućnost smještaja je na osnovi noćenja s doručkom ili na osnovi polupansiona. U premium obiteljima putovanje do škole može biti 20-45 minuta vožnje, smještaj na osnovi noćenja s doručkom ili poplupansiona, uz doplatu moguće je imati vlastitu kupaonicu. Obitelji se nalaze u lijepim četvrtima grada (i London i Dublin), imaju visok standard kuhanja. Deluxe obitelji nalaze se u 1 ili 2 zoni Londona, putovanje može biti do 35 minuta vožnje, imate vlastitu kupaonicu, mogućnost korištenja kuhinje, osvježenja i laganih obroka. Smještaj može biti na osnovi noćenja s doručkom ili polupansiona.

Škola nudi smještaj u rezidencijama i stanovima/apartmanima (ovisno o broju članova obitelji odnosno o veličini stana/apartmana ili rezidencijeske sobe) :

LONDON

APARTMANI CITADINES 4*: moderni i stilizirano uređeni; studio za 2 osobe, ili jednosobni apartman za 2-4 osobe. Zona 1 Londona, 5-15 min hoda od škole.

CHELSEA CLOISTERS 3*:  atraktirvno dizajnirani; studio za 2 osobe, jednosoban apartman za 1-3 osobe, ili 2 soban apartman za 2-4 osobe. Zona 1 Londona.

 

DUBLIN

STUDIO 3*: studio za 1-2 osobe na više lokacija, svi apartmani na pješačkoj udaljenosti od škole i centra grada.

APARTMANI 3*: atraktivni apartmani sa 1,2 ili 3 spavaće sobe (dakle za smještaj od 1-6 osoba); svi apartmani na pješačkoj udaljenosti od škole i centra grada.

 

Obavezno ponijeti ručnike za sve tipove smještaja!

MAP

 

Cijena tečaja po osobi u kn

LONDON

Broj sati tjedno

1 tjedan

2 tjedna

Obiteljski tečaj za odrasle

20

3.590 7.150

Obiteljski tečaj za djecu (6-16 g)

20 2.990

5.950

DUBLIN

Broj sati tjedno

1 tjedan

2 tjedna

Obiteljski tečaj za odrasle

20

1.750

3.390

Obiteljski tečaj za djecu (6-16 g)

20

1.950

3.850

Cijena smještaja po osobi u kn

LONDON

Cijena za 1 tjedan

Standard obitelj (po osobi, noćenje s doručkom)

Od 1.250

Premium obitelj (po osobi, noćenje s doručkom)

Od 1.490

Chelesea Cloister (studio za 2 osobe, bez obroka)

Od 7.790

Citadines studio (studio za 2 osobe, bez obroka)

Od 10.750

DUBLIN

Cijena za 1 tjedan

Standard obitelj (po osobi, polupansion)

Od 1.490

Premium obitelj (po osobi, polupansion)

Od 1.700

Jednosobni apartman za 1-3 osobe (bez obroka)

Od 6.990

OBAVEZNA DOPLATA U LONDONU: trošak registracije (po obitelji)

1.150

OBAVEZNA DOPLATA U DUBLINU: trošak registracije (po obitelji)

990

NEOBAVEZNE DOPLATE:

Transfer od zračne luke Heathrow – smještaj (do max. 3 osobe): 890 kn/smjer

 

Transfer od zračne luke u Dublinu – smještaj (do max 2 osobe): 650 kn/smjer

Dolazak nedjeljom/odlazak subotom.

* U većini rezidencija i apartmana obavezan je polog u iznosu od 20- 250 GBP/EUR (kartica/gotovina – ovisno o rezidenciji) koji se vraća ili zadnji dan, ili 30 dana nakon odjave iz rezidencije ukoliko je soba/studio neoštećen/a.POŠALJI UPIT