12.350

REUNION

REUNION

Itinerer Cijena Fotogalerija Pošalji upit

Reunion – Mali otočni dragulj, smješten istočno od Madagaskara u Indijskom Oceanu, doista je mjesto zapanjujuće raznolikosti i prirodne ljepote, u svakom slučaju neobično savršen izbor za odmor ili istraživanje. Otok velikih kontrasta, jedinstven, vrlo malo poznat običnome putniku, jedno od najintrigantnijih mjesta na zemlji! Poznat i kao „intenzivan“ otok, s aktivnim vulkanom na jugu, toplim i neopisivo lijepim plažama na zapadu, te bogatstvom šuma i planina u unutrašnjosti. Reunion je mjesto idealno za mnogobrojne aktivnosti, od izležavanja na plažama i potpunog odmora do adrenalinskih sadržaja poput šetnji, penjanja, ronjenja, surfanja. Preporučit ćemo vam jedinstvene „Cirques“ Reuniona (neuobičajene prirodne formacije i geološka čuda) pored i unutar vulkana Piton des Neiges ili pak kroz prirodne amfiteatre Salazie, Cilaos i Mafate gdje hodajući ili vozeći brdske bicikle, možete upoznati jedinstvenu ljepotu unutrašnjosti otoka i starih sela. 

9 dana / 6 noćenja

Program putovanja:

1. dan | Zagreb – Pariz – Reunion

Polijetanje zrakoplova iz Zagreba u jutarnjim satima. Po dolasku u Pariz, nastavak leta za Reunion. Noćni let.

2. dan | Reunion

Slijetanje na Reunion u jutarnjim satima po lokalnom vremenu. Slijedi grupni transfer do odabranog hotela.

3.- 7. dan | Reunion

Slobodno vrijeme za odlazak na neki od izleta, te odmor na bijelim pješčanim plažama.

8. dan | Reunion – Mauritius

Odjava iz hotela. Slijedi transfer za zračnu luku. Polijetanje zrakoplova za Mauritius oko podneva. Dolazak na Mauritius u popodnevnim satima po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Pariz u kasnim večernjim satima. Noćni let.

9. dan | Pariz – Zagreb

Dolazak u Pariz u oko podneva po lokalnom vremenu. Po dolasku u Pariz, slijedi nastavak let za Zagreb. Dolazak u Zagreb u ranim poslijepodnevnim satima po lokalnom vremenu.


MAP


CIJENA PAKET ARAMŽMANA: od 12.350,00 kuna po osobi

Cijena paket aranžmana po osobi uključuje:

– prijevoz zrakoplovom (ekonomska klasa)

– grupni prijevoz od zračne luke do hotela i nazad

– boravak u hotelu 4* sa smještajem u dvokrevetnoj sobi na osnovi 6 noćenja s doručkom

– lokalnog predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji

– organizaciju putovanja i jamčevinu

Cijena paket aranžmana po osobi ne uključuje:

– napojnice za osoblje hotela, za lokalne vozače

– dodatne usluge, obroke i izlete

Važne napomene:

– cijene su informativne i ovise o raspoloživosti mjesta u zrakoplovu i hotelima u trenutku potvrde rezervacije. Cijene su podložne promjeni bez prethodne najave.
– cijene nisu važeće u terminu blagdana, praznika, sajmova ili nekih drugih lokalnih događanja.
– kategorija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji La Reuniona i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja.

– ponuđeni program je samo prijedlog putovanja, unutar kojeg se mogu dodavati i oduzimati dani. Također se mogu raditi privatni transferi (standard, executive, prestige i platinum) od zračne luke do hotela i nazad, te transferi helikopterom.
– kalkulacije za paket aranžmane napravljene su na temelju cijene zrakoplovne karte na najnižoj ekonomskoj klasi. Informacije o konkretnoj cijeni i raspoloživosti moguće je dobiti na upit.

– molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr.

Korisne informacije:

Službeni naziv: La Reunion (francuski prekomorski departman)

Glavni grad: Saint-Denis

Službeni jezik: francuski

Valuta: euro

Vremenska razlika: + 3 sata zimi/+ 2 sata ljeti u odnosu na Hrvatsku

Viza: nije potrebna

Cijepljenje: nije potrebno

Pozivni broj zemlje: +262

Električni napon: 220-240 V/50Hz

Odjeća: lagana ljetna odjeća od prirodnih materijala, šešir, sunčane naočale. Za večernje sate i duži boravak u prostorima s klima uređajima potrebno je imati laganiju vestu.
Klima: tropska, često puše hladniji povjetarac koji ublažava vrućinu. Otoci se nalaze izvan područja uragana, a tropske kiše padaju u siječnju i veljači.

POŠALJI UPIT