11.450

Maldivi

[rev_slider maldives]

MALDIVI

Itinerer Cijena Fotogalerija Pošalji upit

Maldivi – luksuz bez premca! Fascinantne bijele plaže i nevjerojatan podvodni svijet ovog arhipelaga, učinit će ovo atolsko otočje savršenim izborom za odmor i putovanje života! Jedini problem vam može predstavljati odabir otočića ili resorta u kojemu želite boraviti, a čim dođete tamo, i ostati zauvijek. Maldivi su zacijelo dom najboljih i već dugo najljepših plaža na čitavoj Zemlji koje se nalaze na svakom od gotovo 1.200 otoka, dok je more koje ih okružuje jedinstvene plave boje kakvu nećete vidjeti najvjerojatnije nigdje drugdje. Te su činjenice i više nego dovoljne da gotovo milijun gostiju godišnje uživa na ovom malenom i inače premalo poznatom dijelu raja Indijskog oceana. Putovanje na Maldive jedno je od onih koje u životu ne smijete propustiti.

 9 dana / 6 noćenja

Program putovanja:

1. dan | Zagreb – Doha

Polijetanje zrakoplova iz Zagreba u večernjim satima. Po dolasku u Dohu, nastavak leta za Maldive. Noćni let.

2. dan | Doha– Maldivi

Polijetanje zrakoplova za Maldive oko 2 sata ujutro. Slijetanje na otok Malé oko podneva po lokalnom vremenu. Slijedi grupni transfer do odabranog hotela.

3.- 7. dan | Maldivi

Slobodno vrijeme za odlazak na neki od izlete, te odmor na bijelim pješčanim plažama.

8. dan | Maldivi – Doha

Odjava iz hotela do 12 sati. Slobodno poslije podne do transfera za zračnu luku. Polijetanje zrakoplova za Dohu u kasnijim večernjim satima. Noćni let.

9. dan | Doha – Zagreb

Dolazak u Dohu predviđen je u ranim jutarnjim satima, te slijedi let za Zagreb. Dolazak u Zagreb u jutarnjim satima po lokalnom vremenu.

MAP


CIJENA PAKET ARAMŽMANA od 11.450,00 kuna po osobi

Cijena paket aranžmana po osobi uključuje:

– prijevoz zrakoplovom (ekonomska klasa)

– grupni prijevoz od zračne luke do hotela i nazad

– boravak u hotelu 4* sa smještajem u dvokrevetnoj sobi na osnovi 6 noćenja s uslugom all inclusive

– lokalnog predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji

– organizaciju putovanja i jamčevinu

Cijena paket aranžmana po osobi  ne uključuje:

– izlaznu pristojbu koja se plaća na licu mjesta u zračnoj luci Malé prilikom izlaska iz zemlje (25 USD)

– doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)

– troškovi osobne prirode (dodatni obroci, piće, telefon…)

– putno osiguranje (preporučamo)

Važne napomene:

– cijene su informativne i ovise o raspoloživosti mjesta u zrakoplovu i hotelima u trenutku potvrde rezervacije. Cijene su podložne promjeni bez prethodne najave.

– cijene nisu važeće u terminu blagdana, praznika, sajmova ili nekih drugih lokalnih događanja.

– kategorija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji Maldiva i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja.

– ponuđeni program je samo prijedlog putovanja, unutar kojeg se mogu dodavati i oduzimati dani. Također se mogu raditi privatni transferi (standard, executive, prestige i platinum) od zračne luke do hotela i nazad, te transferi helikopterom.

– kalkulacije za paket napravljene su na temelju cijene zrakoplovne karte na najnižoj ekonomskoj klasi. Informacije o konkretnoj cijeni i raspoloživosti moguće je dobiti na upit.

– molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr.

Korisne informacije:

Službeno ime: Republika Maldivi

Geografski položaj: u južnoj Aziji; nalaze se jugozapadno od Indijskog potkontinenta i Šri Lanke na ekvatoru, a sastoje se od oko 1.200 koraljnih otoka

Površina i broj stanovnika: 298 km2, 349.100 stanovnika

Glavni grad: Malé (76.000 stanovnika)

Službeni jezik: divehi, većina se dobro služi i engleskim jezikom

Religija: islam (Sunitski muslimani -100%)

Vremenska razlika: +3/+4 sata u odnosu na Hrvatsku

Valuta: rufija (MVR), 1 EUR=20.38 MVR

Električni napon: 230-240 V, engleske tripolne utičnice (potreban je adapter; može se kupiti u svakoj zračnoj luci)

Klima: tropska klima; visoke temperature i dosta vlage; za vrijeme jugozapadnog monsuna od lipnja do kolovoza vrijeme je kišovito

Pozivni broj zemlje: +960

Odjeća: lagana odjeća od pamuka i lana tijekom cijele godine; ali lokalno stanovništvo koje je muslimansko bit će uvrijeđeno golotinjom ili oskudnom odjećom na javnim mjestima, a država oštro nameće te standarde. Bikiniji i drugi oskudni kupaći kostimi nisu prihvatljivi u Maléu ili bilo kojem drugom naseljenom otoku. Kada ulazite u džamiju, noge i tijelo, ali ne i vrat i lice, moraju biti pokriveni.
Cijepljenje: nije potrebno

Viza: dobiva se besplatno prilikom dolaska na Maldive (putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju).

POŠALJI UPIT