17.990

Kostarika

[rev_slider kostarika]


KOSTARIKA


Itinerer Cijena Pošalji upit

12 dana / 10 noćenjaPROGRAM PUTOVANJA

1. dan| ZAGREB – SAN JOSE

Polazak iz Zagreba. Presjedanje u jednoj od svjetskih zračnih luka. Dolazak u Kostariku u popodnevnim satima. Doček predstavnika u zračnoj luci te transfer do hotela. Smještaj. Noćenje.

2. dan| TORTUGUERO NATIONAL PARK

Ujutro slijedi odlazak prema Guapiles, gdje ćete uživati u tradicionalnom doručku. Nastavak puta prema Pavoni, gdje ćete se ukrcati na brod koji Vas vodi do smještaja. Tijekom vožnje brodom vodič će Vas upoznati sa mnogim pticama i životinjama koje tu žive kao i poviješću ovog prostora. Po dolasku slijedi ručak te popodne tura brodom po parku. Večera. Noćenje.

3. dan| TORTUGUERO NATIONAL PARK

Doručak. Odlazak na šetnju tropskom šumom, gdje možete naići na majmune, ljenjivce, tukane i brojne ostale životinje koje obitavaju na tom području. Povratak u lodge i ručak. Popodne posjet gradu Tortuguero. Večera. Noćenje.

4. dan| VULKAN ARENAL

Doručak. Odlazak brodom do Pavone, odakle slijedi transfer atuobusom do Guapiles. Ručak. Transfer do La Fortune, sela u podnožju poznatog Arenal vulkana. Slobodno poslijepodne. Noćenje.

5. dan| ARENAL & HOT SPRINGS

Doručak. Slobodno prijepodne. Popodnevni odlazak na šetnju po okolici vulkana. Osim istraživanja lokalne flore i faune, posjetit ćete i vidikovac odakle se pružaju jednim od najboljih pogleda na vulkan. Kasnije odlazak u toplice, kupanje i večera. Noćenje.

6. dan| MONTEVERDE

Doručak. Odalzak do obale jezera Arenal. Vožnja brodom preko jezera. Vožnja autobusom do privatnog imanja u Monteverdeu. Tura po imanju, gdje ćete vidjeti kako se uzgajaju banane, šećerna trska i kava. Upoznat ćete i proces prženja kave te se voziti u tradicionalnim zaprežnim kolima. Povratak u lodge. Večera. Noćenje.

7. dan| VISEĆI MOSTOVI

Nakon doručka odlazak na turu Visećih mostova. Uživajte u jedinstvenom pogledu šetajući kroz prašumske putove i poznate viseće mostove, koji se protežu na oko 3 km sa 8 mostova. Zatim slijedi Canopy zipline, jedinstveno iskustvo prolaska kroz prašumu. Ručak. Povratak u hotel. Noćenje.

8. dan| MANUEL ANTONIO

Doručak. Odlazak prema jednom od najljepših i najposjećenijih parkova Manuel Antonio. Slobodno vrijeme za osobne programe. Preporučamo odlazak na plažu ili šetnju po Manuel Antonio nacionalnom parku. Noćenje.

9. dan| DAMAS ISLAND

Doručak. Odlazak na kajak turu. Istražit ćete ekosistem šuma mangrova gdje možete naići na brojne vrste ptica, reptila, mravojeda i majmuna. U otprilike 2 sata vožnje proći ćete kroz prirodne kanale prirodno oblikovane drvećem. Ručak. Povratak u hotel. Slobodno poslijepodne. Noćenje.

10. dan| SAN JOSE

Doručak. Transfer doSan Josea. Slobodno vrijeme zadnji dan u Kostarici. Noćenje.

11. dan| SAN JOSE – ZAGREB 

Doručak. Slobodno vrijeme do transfera za zračnu luke. Ukrcaj na let za Zagreb sa pripadajućim presjedanjima.

12. dan| ZAGREB 

Dolazak u Zagreb.CIJENA PO OSOBI: od 17.990,00 kn


CIJENA UKLJUČUJE


 

– prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi i zrakoplovne pristojbe

– smještaj u hotelima/lodgevima 3/4* na osnovi noćenja s doručkom, osim u NP Tortuguero, gdje je organiziran puni pansion

– sve izlete i razglede prema programu, sa večerom u toplicama u Arenalu i ručkom na ziplineu kao i na kajak turi

– jamčevinu i organizaciju putovanja


CIJENA NE UKLJUČUJE

– troškove osobne prirode (večere, dodatni obroci, telefon)

– putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza

– ulaznicu za NP Tortuguero – 15USD po osobi

– izlaznu taksu – 29USD po osobi

– sve što nije navedeno pod cijena uključuje

VAŽNE NAPOMENE

– Kategorizacija hotela u Kostarici odgovara lokalnoj kategorizaciji koja se razlikuje od europske, zamjetna je razlika u smještaju i usluzi, tako da je potrebna prilagodba na lokalne standarde, prijevozna sredstva, običaje i način života tijekom Vašeg boravka u zemlji

– U slučaju nepredviđenih situacija uzrokovanih eventualnim kašnjenjem na letovima avio kompanije odnosno otkazivanjem leta, Organizator putovanja napravit će sve radnje da se šteta umanji u danom trenutku, dok je avio kompanija odgovorna putnicima direktno odgovoriti na  nastalu štetu.

MAP

POŠALJI UPIT