9.090

Island

[rev_slider Island2]


ISLAND


Itinerer Cijena Pošalji upit

6 dana / 5 noćenjaPROGRAM PUTOVANJA

1. dan| ZAGREB – REYKJAVÍK

Polazak iz Zagreba. Presjedanje u nekim od europskih zračnih luka. Dolazak u Reykjavik u kasnijim popodnevnim satima. Transfer do hotela. Smještaj. Noćenje.

2. dan| GOLDEN CIRCLE I SECRET LAGOON

Doručak. Odlazak prema poznatom Golden Circle, poznatoj turističkoj ruti, koja uključuje Þingvellir National Park, gdje je osnovani najstariji parlament na svijetu, 930. godine. Tu se nalaze i Geysir hot springs i Gullfoss vodopad. Odlazak do Secret Lagoon (uključena ulaznica). Povratak u Reykjavik. Noćenje.

3. dan| SNAEFELLSNES & KIRKJUFELL

Doručak. Odlazak na Snæfellsnes poluotok, jedno od najatraktivnijih područja na Islandu. U blizini farme Ytri Tunga obično se nalaze brojni tuljani i ptice. Zatim slijedi odlazak u selo Arnarstapi, nakon kojeg idete u razgled Vatnshellir Lava špilje. U blizini se nalazi i Snæfellsjökull ledenjak, mjesto koje je Jules Verne izabrao za početak knjige Put u središte zemlje. Posjetit ćete i Grundarfjörður sa slikovitom planinom Kirkjufell u pozadini. Na putu prema Reykjaviku zaustavljenje u Berserkjahraunu. Povratak u Reykjavik. Noćenje.

4. dan| JUŽNA OBALA & JÖKULSÁRLÓN 

Doručak. Odlazak prema južnoj obali Islanda. Zaustavljanje na vodopadu Seljalandsfoss, iza kojeg vodi šetnica. Nastavak puta prema području Skógar, gdje se nalazi vodopad Skógafoss. Zatim posjet selu Vik, nakon kojeg (za vrijeme ljetnih mjeseci) ćete se ukrcati na brod te slijedi vožnja uz Jökulsárlón ledenjak. Vidjet ćete i Reynisfjara plažu crnog pijeska. Povratak u Reykjavik. Noćenje.

5. dan| REYKJAVIK

Doručak. Slobodan dan za osobne programe. Noćenje.

FAKULTATIVNO: Odlazak u poznatu Plavu Lagunu.

6. dan| REYKJAVIK – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela. Transfer do zračne luke. Prijava na let za Zagreb sa pripdajućim presjedanjem. Dolazak u Zagreb.CIJENA PO OSOBI: od 9.090,00 kn


CIJENA UKLJUČUJE


 

– prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi i zrakoplovne pristojbe

– smještaj u hotelu 4* na osnovi noćenja s doručkom

– sve izlete i razglede prema programu (ručak nije uključen) sa vodičem na engleskom jeziku

– privatne transfere od/do zračne luke na Islandu

– jamčevinu i organizaciju putovanja


CIJENA NE UKLJUČUJE

– troškove osobne prirode (dodatni obroci, telefon)

– putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza

– sve što nije navedeno pod cijena uključuje

VAŽNE NAPOMENE

– Kategorizacija hotela na Islandu odgovara lokalnoj kategorizaciji koja se razlikuje od Hrvatske

– U slučaju nepredviđenih situacija uzrokovanih eventualnim kašnjenjem na letovima avio kompanije odnosno otkazivanjem leta, Organizator putovanja napravit će sve radnje da se šteta umanji u danom trenutku, dok je avio kompanija odgovorna putnicima direktno odgovoriti na  nastalu štetu.

MAP

POŠALJI UPIT