WEDD

EGZOTIČNA VJENČANJA U INOZEMSTVU

[rev_slider wedd]

Maštate o vjenčanju bez ludila, napetosti i nervoze, bez brojnih gostiju, znanih i neznanih koje morate pozdraviti, zahvaliti im se na dolasku i posvetiti svoj najljepši dan u životu gostima? Zar nije bolje najljepši dan u životu posvetiti samo njoj/njemu?

Maštate o vjenčanju na nekoj egzotičnoj plaži? Maštate o bijelom pijesku, oceanu boje tirkiza, egzotičnom mirisnom cvijeću, Vi u laganoj i lepršavoj vjenčanici, Vaš izabranik u laganoj košulji i bermudama, oboje bosonogi ili u laganim sandalama, samo Vi & Vaš partner, matičar i svjedoci? Maštate da svoje sudbonosno “DA” izgovorite uz zalazak sunca?

Možete li zamisliti ljepše mjesto od prekrasnog otoka u Indijskom oceanu, na kojem ćete se vjenčati ili provesti medeni mjesec?

A La Carte Travel ostvaruje Vaše snove i pretvara ih u stvarnost!

A La Carte Travel organizira egzotična vjenčanja na Mauricijusu i na Sejšelima koja su legalna i priznata u Hrvatskoj (sa svim potrebnim formalnostima) i pretvara Vaše vjenčanje u nezaboravan događaj.

A La Carte Travel organizira i ceremonijalna vjenčanja na Maldivima i na Baliju (ta vjenčanja nemaju zakonsku osnovu u Hrvatskoj).

 

Svaka ljubavna priča je bajka za sebe, i baš zato svakoj individualnoj želji pristupamo kao posebnom izazovu i prilici da od Vašeg vjenčanja i/ili medenog mjeseca napravimo bajku koju ćete pamtiti i prepričavati čitavog života.

Prilikom odabira idealne destinacije za ovu posebnu priliku na raspolaganju su Vam različite mogućnosti, od avanturističkih putovanja do bezbrižnog uživanja u luksuznim hotelima, bilo da se radi o bračnom putovanju (medenom mjesecu) ili da želite svoje sudbonosno “DA” izgovoriti na nekom egzotičnom mjestu.

A La Carte Travel Vam omogućuje da uživate u kreiranju svog jedinstvenog vjenčanja, jer postupak je vrlo jednostavan; Vi nama izrazite svoje želje i snove, a mi ih ostvarujemo. Nema stresa, nema nervoze jer mi smo tu za Vas! A La Carte Travel organizaciju ovakvog tipa putovanja stavlja u službu Vašeg nezaboravnog iskustva, vodeći računa da svaki detalj bude u skladu sa Vašim željama.

Naša bogata ponuda i apsolutno individualan pristup osigurat će Vam kreiranje potpuno jedinstvene priče.

Sa A La Carte Travelom možete doživjeti najromantičnije trenutke u raju!

POŠALJI UPIT