7.825

EF Educatin First | EF VANCOUVER

EF VANCOUVER

U ranim 1960-im, tada mladi šveđanin Bertil Hult otputovao u Englesku po prvi put. Škola je uvijek bila izazov za njega, te je bio iznenađen koliko je lako naučio engleski u Engleskoj. Godine 1965. odlučio je pokrenuti malu tvrtku pod nazivom Europeiska Ferieskolan (Europska škola za odmor – skraćeno EF), kombinacija učenja jezika i putovanja u inozemstvo. Program je nazvao Språkresor ili jezik putovanja. Danas, iskustveno učenje je temelj suvremenog obrazovanja. Za EF, to je filozofija koja stoji iza svakog programa već 50 godina.


Škola Tečajevi Smještaj Cijene Pošalji upit

Tečajevi engleskog jezika za polaznike 16+


Škola

Urbana škola nalazi se u živahnoj Granville Street. Novo preuređena unutrašnjost nudi udoban studentski salon s prostorom za sjedenje i TV ravnog zaslona. Trgovine, kavane i restorani nalaze se ispred škole. Organizirani izleti na Rocky Mountaines, Seattle, Washington. Blizina javnog prijevoza za omogućuje brzi dolazak do Sunset Beach i poznatog Stanley Park.

Više informacija na: www.ef.com

Nastava

Odvija se u grupama do najviše 17 polaznika.

NAPOMENA: Na licu mjesta treba doplatiti cca 330 kn za knjige.Vrsta tečajeva:

EF Intensive Course:  Preporuča se studentima koji žele što brže naučiti jezik zbog akademskih ili profesionalnih razloga. Sastoji se od 32 školska sata tjedno – 16 sati općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 10 sati tematskih lekcija, 2 predavanja.

EF General Course:  Pomno osmišljen program kako bi razinu svog znanja podigli na višu razinu. Sastoji se od 26 školskih sati tjedno – 16 sati općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 4 sata tematskih lekcija, 2 predavanja.

EF Basic Course:  Ovaj tečaj usmjeren je na razumijevanje i govor u svakodnevnim situacijama. Sastoji se od 20 školskih sati tjedno – 16 općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 2 predavanja.Smještaj

EF SMJEŠTAJ U OBITELJI: Preporuča se onima koji žele što bolje upoznati kulturu i jezik sa izvornim govornicima. Smještaj je moguć u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona od ponedjeljka do petka, te puni pansion vikendom.

EF REZIDENCIJA – GEC BURNAGY HEIGHTS (uz doplatu): Smještaj je moguć u dvokrevetnim sobama, s vlastitom kupaonicom, na bazi noćenja (bez obroka).

EF REZIDENCIJA – GEC CAMBIE (uz doplatu): Smještaj je moguć u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom, na bazi noćenja (bez obroka).

EF REZIDENCIJA – APT Living (uz doplatu): Smještaj je moguć u jednokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonicom, na bazi noćenja s doručkom.

MAP
Cijena paket aranžmana po osobi u kn

VRSTA TEČAJA
BROJ SATI
BROJ TJEDANA
2
3
4
INTENSIVE
32
8.550
12.150
16.995
GENERAL
26
7.790
11.690
15.550
BASIC
20
6.850
10.590
13.790
Trošak registracije
1.385 kn

*1 Školski sat traje 40 minuta!

Cijena paket aranžmana po osobi u kn uključuje

– 20, 26 ili 32 školska sata engleskog jezika tjedno po 40 minuta

– Dvokrevetnu sobu u EF HOMESTAY (smještaj u obitelji) na bazi polupansiona od ponedjeljka do petka i puni pansion preko vikenda

– Prijemni ispit

– Certifikat

– Pristup wi-fi

Neobavezne doplate

– Transfer od zračne luke do smještaja – cca 535 kn

– Jednokrevetna soba u EF HOMESTAY – cca 400 kn / tjedan

– Dvokrevetna soba u EF GEC BURNABY HEIGHTS – cca 1.335 kn / tjedan

– Dvokrevetna soba u EF GEC CAMBIE – cca 990 kn / tjedan

– Jednokrevetna soba u EF REZIDENCIJI APT Living – cca 1.995 kn / tjedan

– Dodatne sportske aktivnosti i izletiPOŠALJI UPIT