7.690

EF Educatin First | EF TORONTO

EF TORONTOŠkola Tečajevi Smještaj Cijene Pošalji upit

U ranim 1960-im, tada mladi šveđanin Bertil Hult otputovao u Englesku po prvi put. Škola je uvijek bila izazov za njega, te je bio iznenađen koliko je lako naučio engleski u Engleskoj. Godine 1965. odlučio je pokrenuti malu tvrtku pod nazivom Europeiska Ferieskolan (Europska škola za odmor – skraćeno EF), kombinacija učenja jezika i putovanja u inozemstvo. Program je nazvao Språkresor ili jezik putovanja. Danas, iskustveno učenje je temelj suvremenog obrazovanja. Za EF, to je filozofija koja stoji iza svakog programa već 50 godina.

Tečajevi engleskog jezika za polaznike 16+Škola

Prostrana zgrada škole nalazi se u središtu Toronta, ugodan studentski salon nalazi se u središtu škole, soba za igru  nudi stolni nogomet i video igrice. Organizirana su ski putovanja i izlete u američke gradove poput New Yorka i Chicaga. Kratka šetnja potrebna je do kina, shopping centra i kafića u Harborfront District. 2 minuta hoda do javnog prijevoza.

Više informacija na: www.ef.com

Nastava

Odvija se u grupama do najviše 17 polaznika.

NAPOMENA: Na licu mjesta treba doplatiti cca 330 kn za knjige.Vrsta tečajeva:

EF Intensive Course:  Preporuča se studentima koji žele što brže naučiti jezik zbog akademskih ili profesionalnih razloga. Sastoji se od 32 školska sata tjedno – 16 sati općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 10 sati tematskih lekcija, 2 predavanja.

EF General Course:  Pomno osmišljen program kako bi razinu svog znanja podigli na višu razinu. Sastoji se od 26 školskih sati tjedno – 16 sati općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 4 sata tematskih lekcija, 2 predavanja.

EF Basic Course:  Ovaj tečaj usmjeren je na razumijevanje i govor u svakodnevnim situacijama. Sastoji se od 20 školskih sati tjedno – 16 općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 2 predavanja.Smještaj

EF SMJEŠTAJ U OBITELJI: Preporuča se onima koji žele što bolje upoznati kulturu i jezik sa izvornim govornicima. Smještaj je moguć u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona od ponedjeljka do petka, te puni pansion vikendom.

EF REZIDENCIJIA – CLARENCE PARK (uz doplatu): Smještaj je moguć u četverokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom, na bazi noćenja.

EF REZIDENCIJI – TOWN IN SUITES (uz doplatu): Smještaj je moguć u 1/2 sobama s vlastitom kupaonicom, na bazi noćenja.

MAP
Cijena paket aranžmana po osobi u kn

VRSTA TEČAJA
BROJ SATI
BROJ TJEDANA
2
3
4
INTENSIVE
32
7.995
12.365
16.295
GENERAL
26
7.435
11.255
14.875
BASIC
20
6.525
9.995
12.995
Trošak registracije
1.385 kn

*1 Školski sat traje 40 minuta!

Cijena paket aranžmana po osobi u kn uključuje

– 20, 26 ili 32 školska sata engleskog jezika tjedno po 40 minuta

– Dvokrevetnu sobu u EF HOMESTAY (smještaj u obitelji) na bazi polupansiona od ponedjeljka do petka i puni pansion preko vikenda

– Prijemni ispit

– Certifikat

– Pristup wi-fi

Neobavezne doplate

– Transfer od zračne luke do smještaja – cca 490 kn

– Jednokrevetna soba u EF HOMESTAY – cca 400 kn / tjedan

– Dvokrevetna soba u EF REZIDENCIJI ALL DAYS – cca 760 kn / tjedan

– Dvokrevetna soba u EF REZIDENCIJI TOWN INN SUITES -cca 1-250 kn/tjedan

– Četverokrevetna soba u EF REZIDENCIJI CLARANCE PARK – cca 845 kn / tjedan

– Dodatne sportske aktivnosti i izletiPOŠALJI UPIT