8.585

EF Educatin First | EF SINGAPUR

EF SINGAPURŠkola Tečajevi Smještaj Cijene Pošalji upit

U ranim 1960-im, tada mladi šveđanin Bertil Hult otputovao u Englesku po prvi put. Škola je uvijek bila izazov za njega, te je bio iznenađen koliko je lako naučio engleski u Engleskoj. Godine 1965. odlučio je pokrenuti malu tvrtku pod nazivom Europeiska Ferieskolan (Europska škola za odmor – skraćeno EF), kombinacija učenja jezika i putovanja u inozemstvo. Program je nazvao Språkresor ili jezik putovanja. Danas, iskustveno učenje je temelj suvremenog obrazovanja. Za EF, to je filozofija koja stoji iza svakog programa već 50 godina.

Tečajevi engleskog jezika za polaznike 16+Škola

Škola se nalazi u elegantnoj zgradi u središtu Singapura. Nudi moderni interijer,  prostranu terasu na krovu s koje se pruža fantastičan pogled na grad. Organizirani su izlete u Bintan Island i Kuala Lumpur. U okolici škole nalaze se  Clarke Quay, Chinatown i Esplanade. Svega 2 minuta hoda potrebne su do trgovine, restorana i kafića.

Više informacija na: www.ef.com

Nastava

Odvija se u grupama do najviše 17 polaznika.

NAPOMENA: Na licu mjesta treba doplatiti cca 330 kn za knjige.Vrsta tečajeva:

EF Intensive Course:  Preporuča se studentima koji žele što brže naučiti jezik zbog akademskih ili profesionalnih razloga. Sastoji se od 32 školska sata tjedno – 16 sati općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 10 sati tematskih lekcija, 2 predavanja.

EF General Course:  Pomno osmišljen program kako bi razinu svog znanja podigli na višu razinu. Sastoji se od 26 školskih sati tjedno – 16 sati općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 4 sata tematskih lekcija, 2 predavanja.

EF Basic Course:  Ovaj tečaj usmjeren je na razumijevanje i govor u svakodnevnim situacijama. Sastoji se od 20 školskih sati tjedno – 16 općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 2 predavanja.Smještaj

EF SMJEŠTAJ U OBITELJI: Preporuča se onima koji žele što bolje upoznati kulturu i jezik sa izvornim govornicima. Smještaj je moguć u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona od ponedjeljka do petka, te puni pansion vikendom.

EF REZIDENCIJA – TERRA RESIDANCE (uz doplatu): Smještaj je moguć u dvokrevetnim sobama, s vlastitom kupaonicom, na bazi noćenja.

EF REZIDENCIJA – BUNC (uz doplatu): Smještaj je moguć u ¾ sobama, na bazi noćenja s doručkom.

MAP
Cijena paket aranžmana po osobi u kn

VRSTA TEČAJA
BROJ SATI
BROJ TJEDANA
2
3
4
INTENSIVE
32
9.795
14.695
19.595
GENERAL
26
8.995
13.565
17.995
BASIC
20
8.585
12.885
17.175
Trošak registracije
1.485 kn

*1 Školski sat traje 40 minuta!

Cijena paket aranžmana po osobi u kn uključuje

– 20, 26 ili 32 školska sata engleskog jezika tjedno po 40 minuta

– Dvokrevetnu sobu u EF HOMESTAY (smještaj u obitelji) na bazi polupansiona od ponedjeljka do petka i puni pansion preko vikenda

– Prijemni ispit

– Certifikat

– Pristup wi-fi

Neobavezne doplate:

– Transfer od zračne luke do smještaja – cca 385 kn

– Jednokrevetna soba u EF HOMESTAY – cca 400 kn / tjedan

– Jednokrevetna soba u EF REZIDENCIJI PALAJAR HOUSE – cca 2.435 kn / tjedan

– Dvokrevetna soba u EF REZIDENCIJI PALAJAR HOUSE – cca 1140 kn / tjedan

– Trokrevetna soba u EF REZIDENCIJI PALAJAR HOUSE – cca 875kn / tjedan

– Dodatne sportske aktivnosti i izletiPOŠALJI UPIT