8.745

EF Educatin First | EF SANTA BARBARA

EF SANTA BARBARA


Škola Tečajevi Smještaj Cijene Pošalji upit

U ranim 1960-im, tada mladi šveđanin Bertil Hult otputovao u Englesku po prvi put. Škola je uvijek bila izazov za njega, te je bio iznenađen koliko je lako naučio engleski u Engleskoj. Godine 1965. odlučio je pokrenuti malu tvrtku pod nazivom Europeiska Ferieskolan (Europska škola za odmor – skraćeno EF), kombinacija učenja jezika i putovanja u inozemstvo. Program je nazvao Språkresor ili jezik putovanja. Danas, iskustveno učenje je temelj suvremenog obrazovanja. Za EF, to je filozofija koja stoji iza svakog programa već 50 godina.

Tečajevi engleskog jezika za polaznike 16+Škola

Santa Barbara je sveučilišni grad u kojem blage temperature omogućuju tijekom cijele godine aktivnosti na otvorenom kao što su plivanje i biciklizam. Naša prostrana škola nalazi se nekoliko minuta hoda od State Street, gdje ćete pronaći retro kina, jedinstvene male trgovine i pješačku zonu La Arcada. Organizirani izleti u Los Angeles, San Diego, Disneyland.

Više informacija na: www.ef.com

Nastava

Odvija se u grupama do najviše 17 polaznika.

NAPOMENA: Na licu mjesta treba doplatiti cca 330 kn za knjige.Vrsta tečajeva:

EF Intensive Course:  Preporuča se studentima koji žele što brže naučiti jezik zbog akademskih ili profesionalnih razloga. Sastoji se od 32 školska sata tjedno – 16 sati općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 10 sati tematskih lekcija, 2 predavanja.

EF General Course:  Pomno osmišljen program kako bi razinu svog znanja podigli na višu razinu. Sastoji se od 26 školskih sati tjedno – 16 sati općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 4 sata tematskih lekcija, 2 predavanja.

EF Basic Course:  Ovaj tečaj usmjeren je na razumijevanje i govor u svakodnevnim situacijama. Sastoji se od 20 školskih sati tjedno – 16 općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 2 predavanja.Smještaj

EF SMJEŠTAJ U OBITELJI: Preporuča se onima koji žele što bolje upoznati kulturu i jezik sa izvornim govornicima. Smještaj je moguć u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona od ponedjeljka do petka, te puni pansion vikendom.

EF INTERNATIONAL HOMESHARE: Smještaj je moguć u četverkokrevetnim sobama, na bazi polupansiona, te puni pansion vikendom.  Homeshare je mini studenski dom u kojem 5-10 studenata živi u velikoj kući s lokalnom obitelji.

EF REZIDENCIJI – SANTA CATALINA (uz doplatu), u dvokrevetnim sobama na bazi polupansiona.

MAP
Cijena paket aranžmana po osobi u kn

VRSTA TEČAJA
BROJ SATI
BROJ TJEDANA
2
3
4
INTENSIVE
32
10.565
15.845
21.125
GENERAL
26
9.275
13.895
18.845
BASIC
20
8.745
13.115
17.485
Trošak registracije
1.485 kn


*1 Školski sat traje 40 minuta!

Cijena paket aranžmana po osobi u kn uključuje

– 20, 26 ili 32 školska sata engleskog jezika tjedno po 40 minuta

– Dvokrevetnu sobu u EF HOMESTAY (smještaj u obitelji) na bazi polupansiona od ponedjeljka do petka i puni pansion preko vikenda ili ¾ krevetnu sobu u EF INTERNATIONAL HOMESHARE na bazi polupansiona od ponedjeljka do petka i puni pansion preko vikenda.

– Prijemni ispit

– Certifikat

– Pristup wi-fi

Neobavezne doplate:

– Transfer od zračne luke do smještaja – cca 950 kn

– Jednokrevetna soba u EF HOMESTAY – cca 400 kn / tjedan

– 3/4 soba u EF REZIDENCIJI Tropicana – cca 1.865 kn / tjedan

– Dodatne sportske aktivnosti i izletiPOŠALJI UPIT