9.495

EF Educatin First | EF SAN FRANCISCO

EF SAN FRANCISCO

U ranim 1960-im, tada mladi šveđanin Bertil Hult otputovao u Englesku po prvi put. Škola je uvijek bila izazov za njega, te je bio iznenađen koliko je lako naučio engleski u Engleskoj. Godine 1965. odlučio je pokrenuti malu tvrtku pod nazivom Europeiska Ferieskolan (Europska škola za odmor – skraćeno EF), kombinacija učenja jezika i putovanja u inozemstvo. Program je nazvao Språkresor ili jezik putovanja. Danas, iskustveno učenje je temelj suvremenog obrazovanja. Za EF, to je filozofija koja stoji iza svakog programa već 50 godina.


Škola Tečajevi Smještaj Cijene Pošalji upit

Tečajevi engleskog jezika za polaznike 16+Škola

Moderna škola nalazi se u blizini povijesne žičare u blizini centra grada. Novouređeni interijer čine prostrani studentski salon s nevjerojatnim pogledom na Golden Gate Bridge, moderna učionica s najnovijom tehnologijom. Organizirani su izleti u Napa Valley, Los Angeles i Santa Cruz. Pješačka udaljenost od Pier 39, Union Square, Ghirardelli Square i gradske plaže, te 2 minuta hoda do najbliže stanice javnog prijevoza.

Više informacija na: www.ef.com

Nastava

Odvija se u grupama do najviše 17 polaznika.

NAPOMENA: Na licu mjesta treba doplatiti cca 330 kn za knjige.Vrsta tečajeva:

EF Intensive Course:  Preporuča se studentima koji žele što brže naučiti jezik zbog akademskih ili profesionalnih razloga. Sastoji se od 32 školska sata tjedno – 16 sati općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 10 sati tematskih lekcija, 2 predavanja.

EF General Course:  Pomno osmišljen program kako bi razinu svog znanja podigli na višu razinu. Sastoji se od 26 školskih sati tjedno – 16 sati općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 4 sata tematskih lekcija, 2 predavanja.

EF Basic Course:  Ovaj tečaj usmjeren je na razumijevanje i govor u svakodnevnim situacijama. Sastoji se od 20 školskih sati tjedno – 16 općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 2 predavanja.Smještaj

EF SMJEŠTAJ U OBITELJI: Preporuča se onima koji žele što bolje upoznati kulturu i jezik sa izvornim govornicima. Smještaj je moguć u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona od ponedjeljka do petka, te puni pansion vikendom.

EF RESIDENCE – THE HUB (uz doplatu): Smještaj je moguć i u dvokrevetnim sobama na bazi noćenja s doručkom.

EF REZIDENCIJI – HI-SF City Center (uz doplatu): Smještaj je moguć u dvokrevetnim ili ¾ krevetnim sobama sa kupaonicom, na bazi noćenja s doručkom

MAP
Cijena paket aranžmana po osobi u kn

VRSTA TEČAJA
BROJ SATI
BROJ TJEDANA
2
3
4
INTENSIVE
32
11.325
16.985
22.645
GENERAL
26
10.115
15.165
20.215
BASIC
20
9.495
14.255
18.995
Trošak registracije
1.485 kn

*1 Školski sat traje 40 minuta!

Cijena paket aranžmana po osobi u kn uključuje

– 20, 26 ili 32 školska sata engleskog jezika tjedno po 40 minuta

– Dvokrevetnu sobu u EF HOMESTAY (smještaj u obitelji) na bazi polupansiona od ponedjeljka do petka i puni pansion preko vikenda

– Prijemni ispit

– Certifikat

– Pristup wi-fi

Neobavezne doplate:

– Transfer od zračne luke do smještaja – cca 645 kn

– Jednokrevetna soba u EF HOMESTAY – cca 400 kn / tjedan

– Dvokrevetna soba u EF REZIDENCIJI THE HUB – cca 1.355 kn / tjedan

– Trokrevetna soba u EF REZIDENCIJI THE HUB – cca 855 kn / tjedan

– Dodatne sportske aktivnosti i izletiPOŠALJI UPIT