10.565

EF Educatin First | EF NEW YORK

EF NEW YORK

Škola Tečajevi Smještaj Cijene Pošalji upit 

U ranim 1960-im, tada mladi šveđanin Bertil Hult otputovao u Englesku po prvi put. Škola je uvijek bila izazov za njega, te je bio iznenađen koliko je lako naučio engleski u Engleskoj. Godine 1965. odlučio je pokrenuti malu tvrtku pod nazivom Europeiska Ferieskolan (Europska škola za odmor – skraćeno EF), kombinacija učenja jezika i putovanja u inozemstvo. Program je nazvao Språkresor ili jezik putovanja. Danas, iskustveno učenje je temelj suvremenog obrazovanja. Za EF, to je filozofija koja stoji iza svakog programa već 50 godina.

Tečajevi engleskog jezika za polaznike 16+

Škola

Prostrani kapmus okružen vrtovima i drvećem. Nudi moderne učionice i obnovljene salone, studenti također imaju pristup unutarnjem bazenu, teretani i plesnom centru. Nalazi se svega 10 minuta hoda od lokalnih trgovina i restorana. Organizirani su izleti Empire State Building i Statue of Liberty.

Više informacija na: www.ef.com

Nastava

Odvija se u grupama do najviše 17 polaznika.

NAPOMENA: Na licu mjesta treba doplatiti cca 330 kn za knjige.

Vrsta tečajeva:

EF Intensive Course:  Preporuča se studentima koji žele što brže naučiti jezik zbog akademskih ili profesionalnih razloga. Sastoji se od 32 školska sata tjedno – 16 sati općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 10 sati tematskih lekcija, 2 predavanja.

EF General Course:  Pomno osmišljen program kako bi razinu svog znanja podigli na višu razinu. Sastoji se od 26 školskih sati tjedno – 16 sati općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 4 sata tematskih lekcija, 2 predavanja.

EF Basic Course:  Ovaj tečaj usmjeren je na razumijevanje i govor u svakodnevnim situacijama. Sastoji se od 20 školskih sati tjedno – 16 općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 2 predavanja.

Smještaj

EF SMJEŠTAJ U OBITELJI: Preporuča se onima koji žele što bolje upoznati kulturu i jezik sa izvornim govornicima. Smještaj je moguć u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona od ponedjeljka do petka, te puni pansion vikendom.

EF CAMPUS INTERNATIONAL HOUSE: Smještaj je moguć 3/4 sobama, na bazi polupansiona. U kampusu postoji kafić, restoran, sportska dvorana, Wi-Fi.

MAP


Cijena paket aranžmana po osobi u kn

VRSTA TEČAJA
BROJ SATI
BROJ TJEDANA
2
3
4
INTENSIVE
32
12.115
18.125
24.165
GENERAL
26
11.325
16.985
22.645
BASIC
20
10.565
15.845
21.125
Trošak registracije
1.485 kn

*1 Školski sat traje 40 minuta!

Cijena paket aranžmana po osobi u kn uključuje

– 20, 26 ili 32 školska sata engleskog jezika tjedno po 40 minuta

– Dvokrevetnu sobu u EF HOMESTAY (smještaj u obitelji) na bazi polupansiona od ponedjeljka do petka i puni pansion preko vikenda ili ¾ krevetnu sobu u EF CAMPUS INTERNATIONAL HOUSE (smještaj u rezidenciji u kampusu) na bazi polupansiona

– Prijemni ispit

– Certifikat

– Pristup wi-fi

Neobavezne doplate:

– Transfer od zračne luke do smještaja – cca 875 kn

– Jednokrevetna soba u EF HOMESTAY – cca 400 kn / tjedan

– Dvokrevetna soba u EF CAMPUS INTERNATIONAL HOUSE – cca 1.150 kn / tjedan

– Jednokrevetna soba u EF CAMPUS INTERNATIONAL HOUSE – cca 2.965 kn / tjedan

– Dodatne sportske aktivnosti i izleti

POŠALJI UPIT