9.795

EF Educatin First | EF LOS ANGELES

EF LOS ANGELES


Škola Tečajevi Smještaj Cijene Pošalji upit

U ranim 1960-im, tada mladi šveđanin Bertil Hult otputovao u Englesku po prvi put. Škola je uvijek bila izazov za njega, te je bio iznenađen koliko je lako naučio engleski u Engleskoj. Godine 1965. odlučio je pokrenuti malu tvrtku pod nazivom Europeiska Ferieskolan (Europska škola za odmor – skraćeno EF), kombinacija učenja jezika i putovanja u inozemstvo. Program je nazvao Språkresor ili jezik putovanja. Danas, iskustveno učenje je temelj suvremenog obrazovanja. Za EF, to je filozofija koja stoji iza svakog programa već 50 godina.

Tečajevi engleskog jezika za polaznike 16+Škola

Los Angeles je američki glavni grad zabave, koji će vas privući svojim plažama, buticima, restoranima, filmskim zvjezdama i glazbenom scenom. Prostrana škola nalazi svega pet minuta hoda od poznate Redondo Beach i 20-ak minuta od trgovina na Beverly Hillsu i Rodeo Drive. Organizirani izleti u Disneyland i Las Vegas.

Više informacija na: www.ef.com

Nastava

Odvija se u grupama do najviše 17 polaznika.

NAPOMENA: Na licu mjesta treba doplatiti cca 330 kn za knjige.Vrsta tečajeva:

EF Intensive Course:  Preporuča se studentima koji žele što brže naučiti jezik zbog akademskih ili profesionalnih razloga. Sastoji se od 32 školska sata tjedno – 16 sati općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 10 sati tematskih lekcija, 2 predavanja.

EF General Course:  Pomno osmišljen program kako bi razinu svog znanja podigli na višu razinu. Sastoji se od 26 školskih sati tjedno – 16 sati općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 4 sata tematskih lekcija, 2 predavanja.

EF Basic Course:  Ovaj tečaj usmjeren je na razumijevanje i govor u svakodnevnim situacijama. Sastoji se od 20 školskih sati tjedno – 16 općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 2 predavanja.Smještaj

EF SMJEŠTAJ U OBITELJI: Preporuča se onima koji žele što bolje upoznati kulturu i jezik sa izvornim govornicima. Smještaj je moguć u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona od ponedjeljka do petka, te puni pansion vikendom.

EF RESIDENCE – PACIFICA (uz doplatu): Smještaj je moguć i u dvokrevetnim i ¾ krevetnim sobama, s kupaonicom, na bazi noćenja.

EF REZIDENCIJI – EL DORADO (uz doplatu): Smještaj je moguć u dvokrevetnim sobama sa kupaonicom, na bazi polupansiona.

MAP
Cijena paket aranžmana po osobi u kn

VRSTA TEČAJA
BROJ SATI
BROJ TJEDANA
2
3
4
INTENSIVE
32
11.785
17.675
23.565
GENERAL
26
10.415
15.615
20.825
BASIC
20
9.795
14.695
19.595
Trošak registracije
1.485 kn

*1 Školski sat traje 40 minuta!

Cijena paket aranžmana po osobi u kn uključuje

– 20, 26 ili 32 školska sata engleskog jezika tjedno po 40 minuta

– Dvokrevetnu sobu u EF HOMESTAY (smještaj u obitelji) na bazi polupansiona od ponedjeljka do petka i puni pansion preko vikenda

– Prijemni ispit

– Certifikat

– Pristup wi-fi

Neobavezne doplate:

– Transfer od zračne luke do smještaja – cca 350 kn

– Jednokrevetna soba u EF HOMESTAY – cca 400 kn / tjedan

– Dvokrevetna soba u EF REZIDENCIJI PACIFICA – cca 1.900 kn / tjedan

– 3/4 krevetna soba u EF REZIDENCIJI EL DORADO – cca 695 kn / tjedan

– 3/4 krevetna soba u EF REZIDENCIJI PACIFICA – cca 1.055 kn / tjedan

– Dodatne sportske aktivnosti i izleti

NAPOMENA: Na licu mjesta treba doplatiti cca 350 kn za knjige.POŠALJI UPIT