11.990

Dublin | MLI Griffith College

MLI INTERNATIONALSCHOOL - GRIFFIT COLLEGE DUBLIN

Škola Smještaj Nastava Aktivnosti Cijene Pošalji upit

Engleski za mlade od 10 – 17 godina

Škola

Organizacija MLI International Schools jedna je od vodećih organizacija u Irskoj i Velikoj Britaniji koja organizira ljetne tečajeve jezika za mlade.

Griffith College nalazi se u južnom dijelu Dublina, svega 20ak minuta šetnje do središta grada gdje polaznici mogu uživati u brojnim znamenitostima Dublina. U sklopu campusa polaznicima su na raspolaganju sportske dvorane, igrališta na otvorenom, teniski teren, praonica rublja, kantina te prostorije za zajedničko druženje polaznika. Campus ima WiFi, trgovina je udaljena 2 minute hoda od campusa, te se u sklopu campusa nalazi i bazen.


Smještaj

Polaznici su smješteni u rezidenciji u sklopu campusa. Smještaj je organiziran u apartmanskom stilu, svaki apartman sastoji se od dvije dvokrevetne sobe s kupaonicom te su polaznicima na zajedničkom raspolaganju kuhinja i dnevni boravak. Polaznici su smješteni u dvokrevetnim sobama u rezidenciji koju dijele sa polaznikom iz druge zemlje, na osnovi punog pansiona (doručak, ručak i večera). Škola nudi i mogućnost smještaja u obiteljima koje se nalaze na udaljenosti 20 minuta javnim prijevozom od škole. Polaznici smješteni u obitelji kupaonicu i druge dijelove kuće dijele sa ostalim ukućanima. Polaznici koji borave u obitelji, doručak i ručak imaju organizirano sa obitelji a ručak u školskoj kantini. Obavezno ponijeti ručnike!

Nastava

Sastoji se od 20 školskih sati tjedno (1 školski sat = 45 minuta), u grupama do najviše 15 polaznika. Po dolasku u školu, svi polaznici pristupaju testiranju, na temelju kojeg će biti razvrstani u određeni razred (prema trenutno pokazanom znanju). Nastava se temelji na razvoju govornih vještina, osobito na izgovoru i slušanju. Vokabular i izgovor se vježbaju na svakom satu. Sastavni dio nastave su svakodnevne sportske i kulturne aktivnosti, izleti i razgledi.

NAPOMENA: Tijekom državnih praznika, nema nastave!


Izleti i slobodne aktivnosti

Tijekom boravka od 2 tjedna organizirana su 2 cjelodnevna izleta (Belfast + Glendalough i Bray + Galway), i 2 poludnevna izleta (Trinity College + The Book of Kells i St. Patricks Cathedral), a tijekom tjedna organizirane su svakodnevne sportske i kulturne aktivnosti tijekom poslijepodnevnih i večernjih sati i to pod vodstvom animatora, pratitelja i stručnog osoblja škole kako bi se potaknula komunikacija između polaznika raznih nacionalnih pripadnosti i govornih područja.

*Izbor izleta je podložan promjenama

 

MAP
CIJENA PO OSOBI U KN

TERMIN

14. – 28.7.2019.

FM* CIJENA U KN (gotovina na rate) FM* CIJENA U KN

(kartica na rate)

CIJENA U KN
Rezidencija 15.550 15.990 16.550
Obitelj 11.990 12.450 12.990

* First minute cijena za uplate do 1.3.2019. ili do popunjenja mjesta po FM cijeni.

DODATNE INFORMACIJE

*

Cijena uključuje:

– 15 sati nastave tjedno (20 školskih sati, 1 školski sat traje 45 minuta)
– Nastavni materijal
– Prijemni ispit
– Potvrdu o pohađanju tečaja
– Smještaj u dvokrevetnoj sobi u rezidenciji  ili u obitelji u više krevetnoj sobi na osnovi 14 punih pansiona (15 dana/14 noći)
– Program društvenih i sportskih aktivnosti
– 2 cjelodnevna izleta
– 2 poludnevna izleta

– program poslijepodnevnih i večernjih aktivnosti tijekom tjedna (filmske večeri, karaoke, irske večeri, zabavne društvene igre, sportske večeri, kviz, talent show, umjetničke radionice, disko, badminton, košarka, nogomet, odbojka, rukomet)
– 24-satni nadzor osoblja škole
– Zrakoplovnu kartu Zagreb-Dublin-Zagreb (Croatia Airlines)
– Zrakoplovne pristojbe (450 kn, podložne promjenama)
– Prijevoz zračna luka-smještaj-zračna luka

– Pratitelja putovanja iz Zagreba za min. 10 polaznika

– Jamčevinu i organizaciju putovanja

Cijena ne uključuje:

– putno zdravstveno osiguranje
– osiguranje od otkaza putovanja

Obavezna doplata (na licu mjesta):
– Depozit u rezidenciji u iznosu od 50 EUR koji se zadnji dan vraća ukoliko je soba neoštećena.

– Polaznici koji su smješteni u obitelji, tijekom boravka u Dublinu polaznici trebaju pribaviti Travel ticket za gradski prijevoz – cca 60 EUR za 2 tjedna.

Važna napomena:

Polaznici će po dolasku u školu biti upoznati sa pravilima škole, te su dužni iste poštovati tijekom boravka.

Red letenja zrakoplova:

Polazak: 14.7.2019 (nedjelja) iz Zagreba u 7.40 sati; slijetanje u Dublin u 9.30 sati

Povratak: 28.7.2019 (nedjelja), iz Dublina u 10.20 sati; slijetanje u Zagreb u 14.05 sati

Pratitelj putovanja:

Najčešće je profesor engleskog jezika koji putuje sa polaznicima te sa njima boravi tijekom cijelog putovanja i na raspolaganju je polaznicima 24/7. Brine se o redovitom pohađanju nastave i drugih aktivnosti, organizira i dodatne aktivnosti i posjete lokalitetima koji su dodatni interesantni polaznicima (to ponekad uključuje i doplatu na licu mjesta za ulaznice).

 

POŠALJI UPIT