18.500

London | Docklands Campus

[rev_slider Lon_dock]

DOCKLANDS CAMPUS - UNIVERSITY OF EAST LONDON

Popust kn 450,00 za uplate do 01.03.2020.!

Engleski za mlade od 11-17 godina

Škola

Embassy Summer organizira ljetnu školu engleskog jezika u sklopu campusa Docklands koji je dio University of East London. Nalazi se u blizini financijske četvrti Londona, direktno na rijeci Temzi. Od središta grada, odnosno West Enda campus je udaljen cca 25 minuta vožnje javnim gradskim prijevozom,  odnosno 15 minuta vožnje do London Bridgea. Najbliža stanica podzemne željeznice je Cyprus (nalazi se unutar campusa). Dockland campus osim što raspolaže prostranim i vrlo moderno opremljenim učionicama, u usklopu campusa ima i veliku blagovaonicu, Aqua Bar & Disco boat za večernje aktivnosti, te sportske terene i park.

Smještaj

Polaznici su smješteni u rezidenciji u sklopu campusa koja se sastoji od 6 zgrada uzduž rijeke Temze. Smještaj je u jednokrevetnim sobama (s vlastitom kupaonicom) na osnovi punog pansiona (subotom i nedjeljom za ručak se dobiva lunch paket). Rezidencija je podijeljena u blokove, a svaki blok sastoji se od 4-6 jednokrevetnih soba i u sklopu 1 bloka nalazi se i odlično opremljena zajednička prostorija. Obavezno ponijeti ručnike!

Nastava

Sastoji se od 20 školskih sati tjedno (1 školski sat = 45 minuta), u grupama do najviše 15 polaznika. Tijekom tjedna izmjenjuju se 2-3 profesora. Po dolasku u školu, svi polaznici pristupaju testiranju, na temelju kojeg će biti razvrstani u određeni razred (prema trenutno pokazanom znanju). Nastava se bazira na praktičnim vježbama, izgovoru i slušanju, kako bi polaznici stekli vještine neophodne za svakodnevnu komunikaciju na engleskom jeziku. Nastava se odvija u jutarnjim i poslijepodnevnim satima (tjedna izmjena), a sastavni dio nastave su i slobodne aktivnosti, izleti i razgledi. Važno: polaznici su u razrede razvrstani i prema prijamnom testu i prema dobi polaznika!

NAPOMENA: Tijekom državnih praznika, nema nastave!

Izleti i slobodne aktivnosti

Tijekom boravka od 2 tjedna organiziran je 1 cjelodnevni izlet (ili Brighton ili Canterbury ili Cambridge) i 5 poludnevnih izleta tjedno kao što su odlazak na Camden, Covent Garden, posjet muzejima kao što su National Maritime Museum, Science Museum, Natural History Museum, British Museum, Victoria & Albert Museum, Tate Modern Museum, Museum of London. Od kulturnih aktivnosti izdvajamo “London walk” kao što su London introducing Walk, Greenwich Walk, Embankment Walk, Covent Garden Walk.

Također, organizirane su i večernje aktivnosti, kao što su disco, kviz, večer uz film, karaoke, „Blind Date“, “Fashion Show”, “Talent Show” i mnoge druge.

MAPCIJENA PO OSOBI U KN

TERMIN
CIJENA U KN
TERMIN
CIJENA U KN
28.06.-12.07.2020.
18.500
12.7.-26.7.2020.
18.900

 

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE

– 20 školskih sati nastave tjedno

– Nastavni materijal

– Prijemni ispit
– Potvrdu o pohađanju tečaja
– Smještaj u jednokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonicom u rezidenciji na osnovi 14 punih pansiona (15 dana/14 noći)
– Program društvenih i sportskih aktivnosti
– 2 cjelodnevna izleta (Brighton, Cambridge ili Canterbury)
– 10 posjeta muzejima ili atrakcijama Londona (Tower Bridge, St Paul’s Cathedral, Tower of London, Thames River Cruise, Scence Musuem, Natural History Museum, National Gallery, British Musuem, Tate Modern, Albert & Victoria Museum, Museum of London, National Maritime Museum, Imperial War Museum, Covent Garden, Camden Town, Portobello Market, Oxford Street, Westfield, Regents Park, Hyde Park & Kensington Gardens. London Walks: Westminster Walk, Southbank Walk, Northbank Walk…)

– lokalni prijevoz za odlazak 5 x tjedno u posjet muzejima ili atrakcijama Londona
– 24-satni nadzor osoblja škole
– Zrakoplovnu kartu Zagreb-London-Zagreb
– Zrakoplovne pristojbe (1.100 kn, podložne promjenama)
– Prijevoz zračna luka-škola-zračna luka

– Pratitelja putovanja iz Zagreba za najmanje 10 polaznika

– Jamčevinu i organizaciju putovanja

 

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

– putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja

Informativne cijene izleta & ulaznica:

Izlet u Windsor Castle cca 45 GBP, u Thorpe Park cca 40 GBP, u Hampton Court Palace 32 GBP, u Kew Gardens 15 GBP, ulaznica u muzej Madame Tussauds cca 20-23 GBP, London Eye cca 13-20 GBP, IMAX Cinema cca 8 GBP, kazalište od 26 GBP, Tower of London cca 15-20 GBP.

Važna napomena:

Po dolasku u rezidenciju potrebno je ostaviti polog u iznosu od 30 GBP koji se zadnji dan vraća ukoliko je soba neoštećena. Za izgubljeni ključ plaća se naknada u iznosu od 180 GBP.

Polaznici će po dolasku u školu biti upoznati sa pravilima škole, te su dužni iste poštovati tijekom boravka.

RED LETENJA ZRAKOPLOVA:

Polazak: 28.6.//12.7.2020 (nedjelja) iz Zagreba u 12.05 sati; dolazak u Varšavu u 13.40 sati. Polijetanje iz Varšave u 15.30 sati; slijetanje u London u 17.20 sati

Povratak: 12.7.//26.7.2020 (nedjelja) iz Londona u 10.15 sati; dolazak u Varšavu u 13.50 sati. Nastavak putovanja iz Varšave u 15.40 sati; slijetanje u Zagreb u 17.20 sati

POŠALJI UPIT