10.490

Beč | Actilingua

ACTILINGUA BEČ

Škola Smještaj Nastava Aktivnosti Cijene Pošalji upit

Njemački za mlade od 12-19 godina

Škola

Škola Actilingua Academy ima više od 20 godina iskustva u organiziranju tečajeva njemačkog jezika, te je do danas stekla svjetsku reputaciju kao najbolja privatna škola s uspješnom ponudom tečajeva koji se održavaju u odličnoj okolini i s modernom učiteljskom opremom. Škola se nalazi u samom središtu Beča.

Actilingua Academy organizira ljetne tečajeve njemačkog jezika u prestižnoj ustanovi Theresianische Akademie koja se nalazi u samom središtu grada. Ljetni tečajevi namijenjeni su za polaznike u dobi od 12-17 godina. Škola je organizirana kao campus i zatvorenog je tipa. U sklopu campusa nalazi se i smještajna rezidencija i brojni sportski sadržaji, kao što su teren za tenis, košarku, odbojku, stolni tenis i drugo.

Polaznici u dobi od 16-19 godina, imaju organiziranu nastavu u glavnoj zgradi Actiligua Academy koja se nalazi u blizini dvorca Belvedere.

Smještaj

Za polaznike u dobi od 12-17 godina, smještaj je organiziran u sklopu campusa, u rezidenciji koja raspolaže sa prostranim sobama. Standard sobe su sa 4-6 kreveta, tuš/WC nalazi se na katu. Polaznici mogu (uz doplatu) boraviti u superior sobama u kojima sobe imaju 3-4 kreveta i vlastitu kupaonicu (tuš) do je wc zajednički na katu. Smještaj je na osnovi punog pansiona, a obroci su u školskoj kantini. Campus je pod 24-satnim nadzorom osoblja škole i ima besplatan Wi-Fi.

Za polaznike u dobi od 16-19 godina, smještaj je organiziran u studentskim rezidencijama koje se nalaze u različitim dijelovima grada, a udaljene su od škole 15 do najviše 25 minuta vožnje javnim prijevozom. Sobe su dvokrevetne i imaju vlastiti tuš i WC, te mali hladnjak i internet. Smještaj je na osnovi polupansiona (doručak/večera, obroci su u rezidenciji). Neki hodnici imaju i malu kuhinjicu (bez posuđa). U sklopu rezidencije ima i praonica/sušionica rublja (na kovanice). Ovaj smještaj preporučujemo ukoliko želite biti neovisni te želite upoznati i druge studente. Obavezno ponijeti ručnike!

Više na: https://youtu.be/9QPwVcxofFM

Nastava

Sastoji se od 20 školskih sati tjedno (1 školski sat=45 minuta), u grupama do maksimalno 15 polaznika. Po dolasku u školu, svi polaznici pristupaju testiranju, na temelju kojeg će biti razvrstani u određeni razred (prema trenutno pokazanom znanju). Nastava se bazira na praktičnim vježbama, izgovoru i slušanju, kako bi polaznici stekli vještine neophodne za svakodnevnu komunikaciju na njemačkom jeziku. Slobodne aktivnosti sastavni su dio nastave i obavezne su za polaznike koji borave u u školi  Theresianische Akademie. Nastavni materijal se posuđuje u školi.

Izleti i slobodne aktivnosti

Tijekom boravka u campusu organizirane su svakodnevne sportske aktivnosti u poslijepodnevnim satima kao što su: badminton, odbojka na pijesku, nogomet, košarka, plivanje (organizirani odlazak na bazen), aerobic. Tijekom večeri organizirane su disco večeri, video projekcije, zabava uz roštilj. Uz doplatu moguće je organizirati i cjelodnevne izlete u Salzburg,  Wachau, Jezero Neusiedl ili Hinterbrühl spilja, ili pak večernji odlazak u Bečku operu ili na mjuzikl.

Za mlade od 16-19 godina, organizirane su svakodnevne poslijepodnevne kulturne i sportske aktivnosti koje su izvješene na oglasnoj ploči u školi te se polaznici trebaju sami prijaviti za aktivnost koju žele (ukoliko se radi o nekom izletu ili pak ulaznici za npr muzej, doplata je na licu mjesta).

MAP

CIJENA PO OSOBI U KN

TERMIN FM* CIJENA U KN (gotovina na rate) FM* CIJENA U KN

(kartica na rate)

CIJENA U KN

30.6. – 13.7. &

14.7. – 27.7.2019.

16.-19. g

10.490 10.790 10.990

12.-17. g. standard

12.790 13.290

13.590

12.-17. g. superior 13.490 13.990

14.590

 

* First minute cijena za uplate do 1.3.2019. ili do popunjenja mjesta po FM cijeni.

DODATNE INFORMACIJE

Cijena paket aranžmana uključuje:

– 20 školskih sati tjedno (1 školski sat traje 45 minuta) za mlade 12-17 godina, odnosno 20 + 5 ili 30+5 školskih sati tjedno za mlade 16-19 godina- Nastavni materijal
– Prijemni ispit
– Potvrdu o pohađanju tečaja
– Mladi 12-17 godina: Smještaj u rezidenciji u sobama sa 4-6 kreveta na osnovi punog pansiona ili su superior sobama sa 3-4 kreveta sa vlastitim tušem (wc na katu); mladi 16-19 godina: smještaj u rezidenciji, u dvokrevetnim sobama sa vlastitom kupaonicom  na osnovi polupansiona
– Svakodnevne poslijepodnevne aktivnosti kao što su: badminton, košarka, nogomet, plivanje, aerobic; društvene i kulturne aktivnosti: posjet lokalitetima Beča, kazališna radionica, tečaj bečkog valcera, kvizovi.
– Slobodne aktivnosti svaku večer: disco, Beč noću, piknik, video večer
– Prijevoz vlakom Zagreb-Beč-Zagreb
– Prijevoz Beč željeznički kolodvor – škola – Beč željeznički kolodvo

– Pratitelja putovanja iz Zagreba za min. 10 polaznika (pratitelj boravi u campusu sa mladima 12-17 godina, ali svakodnevno obilazi polaznike u dobi  16-19 godina te se i sa njima dogovara oko poslijepodnevnih i večernjih aktivnosti)

– Jamčevinu i organizaciju putovanja

Cijena ne uključuje:

– pokaz za gradski prijevoz za djecu od 15 godina  starosti na više;

– putno zdravstveno osiguranje;

– osiguranje od otkaza putovanja;

– dodatne izlete i razglede koji nisu navedeni u programu.

Obavezna doplata (na licu mjesta):

Tijekom boravka u Beču polaznici s navršenih 15 godina trebaju pribaviti pokaz za gradski prijevoz – cca 34EUR za 2 tjedna.

Neobavezne doplate:

– Doplata za intenzivni tečaj (30 šk. sati) u Theresianische Akademie (12-17 g) = 1.495 kn za 2 tjedna,

odnosno 1.990 kn za 2 tjedna za polaznike 16-19 godina (koji nisu u sklopu campusa).

Važne napomene:

– Po dolasku u rezidenciju potrebno je ostaviti polog u iznosu od 40 EUR (za polaznike 12-17 godina) odnosno 100 EUR (za polaznike 16-19 godina) koji se zadnji dan vraća ukoliko je soba neoštećena.

Red vožnje vlaka:

Polazak: 30.6. ili 14.7.2019 (nedjelja) iz Zagreba u 7.15 sati; Dolazak u Beč oko 14 sati

Povratak: 13. ili 27.7. (subota), iz Beča oko 15 sati; dolazak u Zagreb oko 20.45 sati

Pratitelj putovanja:

Najčešće je profesor njemačkog jezika koji putuje sa polaznicima te sa njima boravi tijekom cijelog putovanja i na raspolaganju je polaznicima 24/7. Brine se o redovitom pohađanju nastave i drugih aktivnosti, organizira i dodatne aktivnosti i posjete lokalitetima koji su dodatni interesantni polaznicima (to ponekad uključuje i doplatu na licu mjesta za ulaznice).

 

SLIČNA PONUDA

14.590

Njemačka |Berlin

Škola i rezidencija se nalaze u samom središtu grada (Berlin-Mitte, u sklopu hotela A&O), svega 15-ak minuta hoda od Reichstaga i Brandenburških vrata.

16.890

Engleska | London

Embassy Summer organizira ljetnu školu engleskog jezika u sklopu campusa St. Mary koji je dio University of London. Nakon nastave svakodnevni obilasci Londona uključeni u cijenu!

 

 

POŠALJI UPIT