12.450

PUTOVANJE NA BARBADOS

BARBADOS

Itinerer Cijena Pošalji upit

Barbados je otočna država na granici Karipskog mora i Atlantskog oceana i pripada skupini Malih Antila. Otok vulkanskog porijekla koji je poznat po svojoj očaravajućoj koraljnoj obali, tropskoj klimi, te engleskim običajima ostalih iz vremena kada je jedan od najljepših otoka iz skupine malih Antila bio britanska kolonija. Putovanje na Barbados pravi je užitak odmora.

9 dana / 7 noćenja

Program putovanja (polasci utorkom, četvrtkom i subotom)

1. dan | Zagreb – Frankfurt – Tobago – Barbados

Polijetanje zrakoplova iz Zagreba u jutarnjim satima. Po dolasku u Frankfurt slijedi nastavak leta za Tobago. Po dolasku u Tobago, nastavak leta za Barbados. Dolazak na Barbados u večernjim satima po lokalnom vremenu.

2.-7. dan | Barbados

Slobodno vrijeme za odlazak na neki od izlete, te odmor na bijelim pješčanim plažama.

8. dan | Barbados – Frankfurt

Odjava iz hotela do 12 sati. Transfer do zračne luku. Polijetanje zrakoplova za Bridgetown. Nastavak leta za Frankfurt. Noćni let.

9. dan | Frankfurt – Zagreb

Dolazak u Frankfurt u popodnevnim satima po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Zagreb. Dolazak u Zagrebu u večernjim satima  po lokalnom vremenu.


MAPCIJENA PAKET ARANŽMANA od 12.450,00 kuna po osobi


Cijena paket aranžmana po osobi uključuje:

– prijevoz zrakoplovom (ekonomska klasa)

– grupni prijevoz od zračne luke do hotela i nazad

– boravak u odabranom hotelu sa smještajem u dvokrevetnoj sobi na osnovi 7 noćenja s doručkom

– lokalnog predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji

– organizaciju putovanja i jamčevinu

Cijena paket aranžmana po osobi  ne uključuje:

– dodatne usluge, obroke i izlete

– putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza

Važne napomene:

– cijene su informativne i ovise o raspoloživosti mjesta u zrakoplovu i hotelima u trenutku potvrde rezervacije. Cijene su podložne promjeni bez prethodne najave.

– cijene nisu važeće u terminu blagdana, praznika, sajmova ili nekih drugih lokalnih događanja.

– kategorija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji Barbadosa i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja.

– ponuđeni program je samo prijedlog putovanja, unutar kojeg se mogu dodavati i oduzimati dani. Također se mogu raditi privatni transferi (standard, executive, prestige i platinum) od zračne luke do hotela i nazad, te transferi helikopterom.

– kalkulacije za paket napravljene su na temelju cijene zrakoplovne karte na najnižoj ekonomskoj klasi. Informacije o konkretnoj cijeni i raspoloživosti moguće je dobiti na upit.

– molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr.

Korisne informacije:

Službeno ime: Barbados

Geografski položaj: na granici Karipskog mora i Atlantskog oceana

Površina: 430 km2

Broj stanovnika: oko 285.000

Glavni grad: Bridgetown

Jezik: engleski

Religija: kršćani 95%, ostali 5%

Vremenska razlika: -5 sati

Novčana jedinica: barbadoški dolar (BBD), 10 BBD = oko 28 kn
Kupovina: diljem otoka i Bridgetowna nalaze se prodavaonice i tax-free trgovine u kojima se može kupiti kvalitetna roba po povoljnijim cijenama, bez obzira radi li se o nakitu, satovima ili lokalnim rukotvorinama.

Odjeća i obuća: lagana pamučna odjeća – kratke hlače i lagane majice. Od obuće najbolje je ponijeti ugodne sandale ili lagane cipele.

Hrana i piće: lokalna bajan-kuhinja bazira se na piletini, ribi i morskim plodovima, bananama za kuhanje, bundevi, slatkom krumpiru te začinima kao što su muškat, ingver, stabljike limuna i čili. Posebna je delikatesa „leteća riba“, crni puding, voćni sendvič. Od pića čuveni je rum koji se može piti sam ili kao sastojak voćnih koktela. Preporučaju se sokovi od grejpfruta, ananasa, guave ili svježe mlijeko kokosovog oraha.

Napon struje: 110V (potreban je adapter)

Cijepljenje: nije potrebno

Viza: nije potrebna

Mobilne mreže: T-Mobile, VIPnet i Tele2

Pozivni broj zemlje: +1246

Korisna web stranica: www.barbados.org

Klima: tropska s mogućim kratkotrajnim kišama tijekom ljeta. Tornada obično zaobilaze Barbados, iako su moguća tijekom kolovoza i rujna.

POŠALJI UPIT