2.075

Actilingua Academy | Beč

ACTILINGUA ACADEMY | BEČ


Škola Tečajevi Smještaj Cijene Pošalji upit

Tečajevi njemačkog jezika za polaznike 16+Škola

Škola Actilingua Academy ima više od 20 godina iskustva i svjetsku reputaciju kao privatna škola njemačkog jezika za strance. Škola se nalazi u samom središtu Beča, nasuprot dvorca Belvedere, a od glavnog trga Stephansplatza udaljena je 15-ak minuta vožnje javnim gradskim prijevozom. Škola je nedavno renovirana te raspolaže sa prostranim i svjetlim učionicama, moderno opremljenim. Multimedijalna biblioteka raspolaže sa 20 kompjutera i besplatnim internetom (WLAN/Wi-Fi). U sklopu škole se nalazi i lonuge sa aparatima za kavu, sokove i grickalice. Njemački jezik govori više od 12 milijuna ljudi u 8 zemalja Europe. U Beču se govori na pravilnom i čistom standardnom njemačkom jeziku.

Više informacija na: www.actilingua.com

Video o školi možete pogledati na: https://youtu.be/Sx0PEO9pCYc

Nastava

Odvija se u grupama do najviše 12 polaznika. Jedan školski sat traje 45 minuta.Vrste tečajeva

OPĆI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno + 5 školskih sati kulturnog programa (ture po Beču, gledanje videa o njemačkoj glazbi, povijesti, umjetnosti, literaturi, tečaj bečkog valcera, sportski program).

INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 30 školskih sati tjedno; 20 sati općeg tečaja + 10 sati nastave u grupama od 5 do 8 polaznika + 5 školskih sati kulturnog programa (ture po Beču, gledanje videa o njemačkoj glazbi, povijesti, umjetnosti, literaturi, tečaj bečkog valcera, sportski program).

SUPERINTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 30 školskih sati tjedno; 20 sati općeg tečaja + 10 sati individualne nastave + 5 školskih sati kulturnog programa (ture po Beču, gledanje videa o njemačkoj glazbi, povijesti, umjetnosti, literaturi, tečaj bečkog valcera, sportski program).

 

POSLOVNI TEČAJ: sastoji se od 30 školskih sati tjedno; 20 sati poslovnog tečaja + 10 sati individualne nastave + 5 školskih sati kulturnog programa (ture po Beču, gledanje videa o njemačkoj glazbi, povijesti, umjetnosti, literaturi, tečaj bečkog valcera, sportski program).

OSTALI TEČAJEVI: one-to-one, pripremni tečajevi za polaganje ispita, njemački za profesore, njemački i radno iskustvo, njemački i skijanje, njemački i glazba.Smještaj

Škola nudi smještaj u obiteljima što je najbolji i najbrži način da naučite izvorni njemački jezik, da upoznate Austriju i njihove običaje, te da ga koristite u svakodnevnim situacijama. Obitelji su najčešće udaljene od škole 10-20 minuta hoda do najviše 40 minuta vožnje javnim gradskim prijevozom. Smještaj je u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama, kupaonicu i kuhinju dijelite sa ukućanima.

Actilingua rezidencija nedavno je izvana renovirana, a nalazi se 10-15 minuta od škole i središta grada. Ima nekoliko standard apartmana (60-75m², jednokrevetne i dvokrevetne sobe, kupaonica i kuhinja zajednička u apartmanu), i nekoliko superior apartmana sa vlastitom kupaonicom i kuhinjom. Superior apartman je velik cca 30-40m², te je namijenjen za 1-2 osobe. Apartmani imaju uređenu kuhinju, ali moguće je organizirati doručak i/ili polupansion. Besplatan Wi-Fi u rezidenciji.

Apartmane možete pogledati ovdje: https://youtu.be/HltlwDmLlMA

Školske rezidencije nalaze se 15-25 minuta vožnje od škole javnim gradskim prijevozom. Smještaj je moguć u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. Dvokrevetne sobe imaju vlastitu kupaonicu, jednokrevetne sobe imaju kupaonicu na katu. Smještaj je moguć samo tijekom ljeta, u sklopu rezidencije ima restoran (moguće noćenje s doručkom, ili polupansion – doručak u rezidenciji, a ručak u restoranu pored škole).  Ovaj smještaj preporučujemo ako želite biti neovisni, te želite upoznati i druge studente. Posteljina se mijenja  svaka dva tjedna.

Obavezno ponijeti ručnike za sve tipove smještaja!

MAP
Cijena tečaja po osobi u kn

TEČAJ
Cijena po osobi u kn
Broj sati tjedno*
1 tjedan
2 tjedna
3 tjedna
OPĆI
20+5
2.075
3.350
4.750
INTENZIVNI
20+10+5
2.995
5.290
7.620
SUPER INTENZIVNI
20+10+5
5.195
9.595
14.050
POSLOVNI NJEMAČKI
20+10+5
2.995
5.350

Tečaj za početnike na točno određeni datum!

Cijena smještaja po osobi u kn

SMJEŠTAJ
Cijena po osobi u kn
1 tjedan
OBITELJ ili APARTMAN ili STUDENTSKA REZIDENCIJA, noćenje
jednokrevetna soba
1.550
dvokrevetna soba
1.020
ACTILINGUA REZIDENCIJA STANDARD, noćenje
jednokrevetna soba u apartmanu
1.625
dvokrevetna soba u apartmanu
1.180
ACTILINGUA REZIDENCIJA SUPERIOR, noćenje
apartman za 1 osobu
2.995
apartman za 2 osobe
2.115
DOPLATE
doručak
385/tjedno
polupansion (doručak i večera)
1.025/tjedno
prijevoz zračna luka/željeznički kolodvor – smještaj
315
Napmene:

OBAVEZNA DOPLATA ZA VISOKU SEZONU:  u terminu 1.7.-25.8. u iznosu od 380 kn tjedno.

– dolazak nedjeljom, odlazak subotom.POŠALJI UPIT