[rev_slider slider154]

28.500

SAD| New York

Embassy Summer organizira ljetni kamp na engleskom jeziku za mlade u dobi od 12 do 17 godina. Nalazi se u kampusu Sveučilišta Long Island Brooklyn, udaljenom od Manhattana svega jednu stanicu podzemne željeznice, odnosno kratke šetnje od mosta Brooklyn i rijeke East. Tijekom ljeta učenici engleskog jezika će ne samo poboljšati svoje jezične vještine - već će uživati u nizu uzbudljivih aktivnosti i izleta i razviti životne vještine.

18.500

Engleska | London

Embassy Summer organizira ljetnu školu engleskog jezika u sklopu campusa Docklands koji je dio University of East London. Nakon nastave svakodnevni obilasci Londona!

10.700

Austrija | Beč

Actilingua Academy organizira ljetne tečajeve njemačkog jezika u prestižnoj ustanovi Theresianische Akademie koja se nalazi u samom središtu grada.

18.900

Engleska | London

Embassy Summer organizira ljetnu školu engleskog jezika u sklopu Southbank Universitya, koji se nalazi u samom središtu Londona, u neposrednoj blizini London Eye i Tate Modern Gallery. Nakon nastave svakodnevni obilasci Londona uključeni u cijenu!

 

18.500

Engleska | London

Embassy Summer organizira ljetnu školu engleskog jezika u sklopu campusa St. Mary koji je dio University of London. Nakon nastave svakodnevni obilasci Londona uključeni u cijenu!