1.900

Tečajevi engleskog jezika za cijelu obitelj | London & Dublin

FRANCES KING SCHOOL OF ENGLISH | LONDON & DUBLIN

Engleski jezik za cijelu obitelj (za djecu od 8+ godina i roditelje)

Škola

Frances King School of English London osnovana je 1973 godine i jedna je od najpoznatijih škola engleskog jezika u Londonu. Godišnje kroz školu prođe preko 6000 polaznika iz više od 50 zemalja svijeta. Nudi tečajeve na 4 prestižne lokacije u samom središtu Londona, u 1. zoni (Kensington & Belgravia). Glavna zgrada nalazi se u blizini Victoria i Albert muzeja, i raspolaže s prostranim učionicama, besplatnim internetom i besplatnim korištenje multimedijalnog centra za on-line učenje. Mogućnost on-line učenja prije dolaska u školu, tijekom i nakon odlaska iz škole!
Tijekom zimskih, proljetnih i ljetnih praznika, škola u Londonu organizira tečajeve engleskog jezika za djecu od 8 do 16 godina, a roditelji također mogu (ali i ne moraju) pohađati tečaj u istom terminu kao i njihova djeca. Tečaj za najmlađe organiziran je na zabavan način i to najprije kroz komunikaciju na engleskom jeziku, a djeca po završetku 2-tjednog ili dužeg tečaja na kraju mogu polagati Trinity English Test (test je moguć tijekom ljeta i okvirna cijena ispita je 35 GBP). Za obitelji su organizirane i poslijepodnevne aktivnosti, u obliku razgleda grada.
Tečajevi za obitelji održavaju se u 2 školi (2 objekta) u kvartu koji se zove Belgravii. Jedna škola (zgrada) je isključivo je djecu, a druga za roditelje. Dok su djeca na tečaju (ujutro) roditelji mogu pohađati Adult Family Course. Ukoliko pak imate starije dijete u dobi od 17-20 godina, ono također može pohađati Opći/intenzivni tečaj u Frances King školi.

Frances King School of English u Dublinu  nalazi se u samom središtu grada, na Merrion Sqaure-u, svega par minuta hoda od Grafton Streeta i Trinity Collegea. Škola ima 11 učionica opremljenih interaktivnom pločom, učionicu sa samostalno učenje, bežični internet, caffe bar, lounge bar za odmor i druženje, terasu.

U Dublinu obiteljski tečajevi organizirani su tijekom proljentih i ljetnih praznika.

 

Više informacija na: www.francesking.co.uk

 

Nastava

Odvija se u grupama do najviše 15 polaznika za djecu 8 do 16 godina , odnosno u grupama do najviše 10 polaznika za roditelje. 1 školski sat traje 50 minuta

 

Vrste tečajeva

 

OBITELJSKI TEČAJ – ODRASLI: sastoji se od 20 školskih sati tjedno u grupama do 10 polaznika.
OPĆI TEČAJ ZA DJECU (8-16 godina): sastoji se 20 školskih sati nastave tjedno u grupama do 15 polaznika.

* oba tečaja mogu biti u prijepodnevnim satima ili u poslijepodnevnim satima (prema individualnom odabiru).

 

Smještaj

Škola nudi smještaj u obiteljima standard, premium i deluxe. Standard obitelji u Londonu nalaze se u 1,2 ili 3 zoni, te putovanje  do škole može biti od 20-55 minuta vožnje javim grandskim prijevozom. U Dublinu do najviše 40 minuta vožnje. Kupaonicu dijelite sa domaćinskom obitelji, te nije dopušteno korištenje kuhinje. Mogućnost smještaja je na osnovi noćenja s doručkom ili na osnovi polupansiona. U premium obiteljima putovanje do škole može biti 20-45 minuta vožnje, smještaj na osnovi noćenja s doručkom ili poplupansiona, uz doplatu moguće je imati vlastitu kupaonicu. Obitelji se nalaze u lijepim četvrtima grada (i London i Dublin), imaju visok standard kuhanja. Deluce obitleji nalaze se u 1 ili 2 zoni Londona, putovanje može biti do 35 minuta vožnje, imate vlastitu kupaonicu, mogućnost korištenja kuhinje, osvježenja i laganih obroka. Smještaj može biti na osnovi noćenja s doručkom ili polupansiona.

 

Škola nudi smještaj u rezidencijama i stanovima (ovisno o broju članova obitelji odnosno o veličini stana/apartmana ili rezidencijeske sobe) :

LONDON
SOUTHSIDE/EASTSIDE REZIDENCIJA (SOUTH KENSINGTON): superior ljetna rezidencija od škole je udaljena 10 minuta hoda (Kensington) ili 15-25 minuta vožnje podzemnom željeznicom do ostalih centara Frances Kinga. Raspolaže jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama s vlastitim kupaonicama, a usluga je na osnovi noćenja s doručkom i mogućnošću doplate za polupansion na licu mjesta. U rezidenciji nema kuhinje, ali ima  wireless internet (doplata 5 GBP). Sobe se čiste na dnevnoj bazi, posteljina i ručnici osigurani. U zajedničkom dnevnom boravku ima i TV, praonica rublja i bar.

VANCOUVER STUDIOS (studio): nalazi se u četvrti Bayswater i nudi smještaj u studiju na osnovi noćenja (bez obroka). Minimalna dob je 18 godina. Ima jednokrevetne i dvokrevetne sobe (s vlastitom kupaonicom), a od škole je udaljena 15-25 minuta vožnje podzemnom željeznicom. Sobe imaju kuhinjsku nišu (mikrovalna pećnica, toster, hladnjak, ploča za kuhanje). Posteljina osigurana i mijenja se jednom tjedno, sobe se čiste svaki dan, te se ručnici

mijenjaju također svaki dan. U studiju također ima TV (DVD), a u rezidenciji praonica rublja, 24-satna recepcija, vrt.
Za veće obitelji (2-4 osobe) škola preporuča smještaj u Deluxe/Premium Studios & Apartments – dvosobni apartmani za do 4 osobe, kompletno opremljena kuhinja, kupaonica, udaljeni od škole od 5 minuta hoda do  od  15-ak minuta vožnje javnim gradskim prijevozom (apartman imaju i wireless priključak za vlastite laptope). Sobe se čiste svaki dan, dok se posteljina i ručnici mijenjaju jednom tjedno. Svaki apartman ima i TV, dok u zgradi postoji praonica rublja.

 

Obavezno ponijeti ručnike za sve tipove smještaja!

MAP 

Cijena tečaja po osobi u kn

TEČAJ LONDON

Broj sati tjedno*

1 tjedan

2 tjedna

3 tjedna

Obiteljski tečaj – odrasli  – ujutro
20
4.730
8.550
12.270
Obiteljski tečaj – odrasli  – poslije podne
20
3.370
6.100
8.750
Opći tečaj za djecu (8-16 godina) – ujutro
20
3.600
7.290
9.700
Opći tečaj za djecu (8-16 godina) – poslije podne
20
2.510
4.700
6.770

TEČAJ DUBLIN

Broj sati tjedno*

1 tjedan

2 tjedna

3 tjedna

Obiteljski tečaj – odrasli  – ujutro
20
2.420
4.650
6.630
Opći tečaj za djecu (8-16 godina) – ujutro
20
1.900
3.620
5.160

 

  

Cijena smještaja po osobi u kn

Naziv smještaja

Cijena po osobi tjedno

Kategorija

Napomene

Min. dob

Lokacija

Raspoloživost

REZIDENCIJE I APARTMANI LONDON
 
 
 
 
 
 
Southside & Eastside, Premium Summer Residence – jvokrevetna, noćenje i doručak
Od 2.890 kn dvokrevetna/po osobi
***
Vlastita kupaonica, nema kuhinje; dvokrevetna – 2 osobe moraju bookirati zajedno; večera od 110 kn/obrok
18 +
South Kensington, Zone 1
Min 1 tjedan; July 7-September 27
Vancouver Studio, dvokrevetna, bez obroka
Od 6.150/po osobi
****
2 osobe moraju bookirati zajedno
18+
Bayswater, Zone 1
Cijela godina; min 1 tjedan
Citadines Studio,
Dvokrevetni studio, bez obroka
Od 5.650 / po osobi
****
2 osobe moraju bookirati zajedno
18+
Kensington, Zone 1
Cijela godina, min 1 tjedan
OBAVEZNA DOPLATA: trošak rezervacije smještaja 750 kn.
DOPLATE:
 – transfer zračna luka Heathrow – smještaj 1.155 kn
– transfer zračna luka Gatwick – smještaj 1.370 kn
– transfer zračna luka Stansted – smještaj 1.470 kn

Cijene su po osobi u kn. Dolazak nedjeljom/odlazak subotom.
* U većini rezidencija i apartmana obavezan je polog u iznosu od 20- 250 GBP (kartica/gotovina – ovisno o rezidenciji) koji se vraća ili zadnji dan, ili 30 dana nakon odjave iz rezidencije ukoliko je soba/studio neoštećen/a.

POŠALJI UPIT