17.790

Oxford | Brooks University / Hartcourt Hill

OXFORD INTERNATIONAL - BROOKS UNIVERSITY / HARTCOURT CHOLL

Engleski za mlade od 12-17 godina

Škola

Harcourt Hill Campus nalazi se na 10 minuta vožnje autobusom od centra Oxforda. Autobus polazi iz samog kampusa tako da polaznicima nudi mogućnost odlaska na brojne organizirane razglede grada. Kampus pruža polaznicima jedinstven studentski osjećaj, posebno zbog svog zelenog okruženja i položaja s kojeg se pruža pogled na Oxford. Dio je Oxford Brookes University te već dugi niz godina djeluje kao međunarodna ljetna škola. U sklopu sveušilišta polaznicima su na raspolaganju tereni za tenis i golf, zatvoreni grijani bazen, dvije gimnastičke dvorane, igrališta za nogomet, hokej, košarku i odbojku, disko, prostorija za igre i druženje polaznika, kantina, knjižnica, centar za samostalno učenje, filmski i dramski studio te jezični kabinet.

Smještaj

Polaznici su smješteni u studentskoj rezidenciji u sklopu sveučilišta, u jednokrevetnim sobama s kupaonicom. Organiziran je puni pansion (doručak, ručak i večera); kod odlaska na cjelodnevne izlete, umjesto ručka u sveučilištu, polaznicima je organiziran lunch paket Obavezno ponijeti ručnike!

Nastava

Nastava se sastoji od 15 sata tjedno (u jutro i poslije podne) u grupama do najviše 15 polaznika. Po dolasku u školu, svi polaznici pristupaju testiranju, na temelju kojeg će biti razvrstani u određeni razred (prema trenutno pokazanom znanju). Nastava se bazira na praktičnim vježbama, izgovoru i slušanju, kako bi polaznici stekli vještine neophodne za svakodnevnu komunikaciju na engleskom jeziku. Sastavni dio nastave su i slobodne aktivnosti, izleti i razgledi.

Izleti i slobodne aktivnosti

Tijekom boravka od 2 tjedna organiziran je cjelodnevni izlet u London (National Gallery,Covent Garden, Westminster, Buckinghamska palača), cjelodnevni izlet u Oxford (povijesni dio grada, Ashmolean Museum, shopping), cjelodnevni izlet u Stratford Upon Avon s uključenom ulaznicom u rodnu kuću Williama Shakespearea te pet poludnevnih razgleda Oxforda (organizirani razgled grada, Christ Church College s uključenom ulaznicom). Tijekom boravka organizirane su i slijedeće aktivnosti: disko party dobrodošlice, filmske večeri, foto izazov, lov na blago, talent show, X Factor, modne revije, kviz, dramska, umjetničke radionice, golf, košarka, badminton, mini olimpijade, nogomet, odbojka, plivanje, kriket, aerobik, badminton.


MAP

 

DODATNE INFORMACIJE

CIJENA PO OSOBI U KN

Termin

Cijena u KN

2.-16.7.2018.

17.790

16.-30.7.2018.

17.790

 

Cijena paket aranžmana uključuje:

– 15 nastavnih sata tjedno, 1 sat = oko 50 minuta,

– nastavni materijal,

– prijemni ispit,

– potvrdu o pohađanju tečaja,

– smještaj u rezidenciji u jednokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonicom na osnovi punog pansiona,

– program društvenih i sportskih aktivnosti (aktivnosti +  5 poludnevnih razgleda Oxforda),

– 3 cjelodnevna izleta,

– zrakoplovnu kartu Zagreb-London-Zagreb (ekonomska klasa),

– zrakoplovne pristojbe (podložne promjenama),

– prijevoz zračna luka – škola – zračna luka,

– pratitelja putovanja iz Zagreba za min. 15 polaznika,

– jamčevinu i organizaciju putovanja.

Cijena ne uključuje:

-putno zdravstveno osiguranje

-osiguranje od otkaza putovanja

Važna napomena:

Po dolasku u rezidenciju potrebno je ostaviti polog u iznosu od 30 GBP koji se zadnji dan vraća ukoliko je soba neoštećena. Polaznici će po dolasku u školu biti upoznati sa pravilima škole, te su dužni iste poštovati tijekom boravka.

POŠALJI UPIT