13.990

Malta | EC Language Schools

LJETNI PRAZNICI UZ TEČAJ ENGLESKOG JEZIKA NA MALTI

EC LANGUAGE SCHOOLS MALTA

Engleski za mlade od 12-17 godina

Škola

Škola EC na Malti poznata je po kvalitetnim nastavnim metodama. Aktivnosti u sklopu škole kao i slobodno vrijeme na Malti prilagođeni su pravom ljetnom odredištu te se nudi velik broj izleta i događanja vezanih uz more i aktivnosti u vodi. Učionice u sklopu škole su prostrane, klimatizirane i dobro opremljene, a od popratnih sadržaja koji su na raspolaganju polaznicima tu su računalni centar, knjižnica, audio-vizualni centar te prostorije za druženje polaznika.

Smještaj

Smještaj polaznika organiziran je u hotelu 4* u četverokrevetnim sobama s kupaonicom, televizorom, radnim stolom, telefonom i klima uređajem. Hotel se nalazi na udaljenosti dvadesetak minuta vožnje od škole. Prijevoz od hotela do škole gdje se održava nastava organiziran je autobusom od strane škole EC i uključen je u cijenu aranžmana. Doručak i večera organizirani su u hotelu, za ručak je organiziran lunch paket u školi (svaki drugi dan je u sklopu škole umjesto lunch paketa organiziran topli ručak). U sklopu hotela polaznicima je na raspolaganju i vanjski bazen (ponijeti ručnike za plažu).

Obavezno ponijeti ručnike!

Nastava

Sastoji se od 20 sati tjedno (1 školski sat = 45 minuta), u grupama do najviše 15 polaznika. Po dolasku u školu, svi polaznici pristupaju testiranju, na temelju kojeg će biti razvrstani u određeni razred (prema trenutno pokazanom znanju). Nastava se bazira na razvoju govornih vještina, osobito na izgovoru i slušanju. Jedan tjedan nastava je u prijepodnevnim satima, a drugi tjedan u poslijepodnevnim.

Sastavni dio nastave su svakodnevne sportske i kulturne aktivnosti, izleti i razgledi.

NAPOMENA: Tijekom državnih praznika, nema nastave!

Izleti i slobodne aktivnosti

Tijekom boravka od 2 tjedna organizirana su dva cjelodnevna i deset poludnevnih izleta (vožnja brodom po luci, razgled grada Vallette, odlazak na plažu, organizirani izlet brodom na otok Comino, razgled starog grada Mdine, odlazak na karting, odlazak u vodeni park, shopping). Moguć je i jednodnevni izlet na Siciliju uz doplatu. Tijekom boravka organizirane su i slijedeće aktivnosti: zabava dobrodošlice, večeri na plaži, internacionalne večeri, disko, društvene igre, filmske večeri, kvizovi, pjena party, odlazak u vodeni park, shopping, večer uz roštilj, odbojka na plaži, plivanje, sportska natjecanja.

MAPCIJENA PO OSOBI U KN

Termin

Cijena u KN

30.6.-14.7.2018.

13.990

DODATNE INFORMACIJE

*

Cijena uključuje:

– 20 školskih sati nastave tjedno (1 školski sat traje 45 minuta)
– Nastavni materijal
– Prijemni ispit
– Potvrdu o pohađanju tečaja
– Smještaj u četverokrevetnoj sobi u u hotelu 4* na osnovi 14 punih pansiona (15 dana/14 noći)
– Program društvenih i sportskih aktivnosti
– 2 cjelodnevna izleta
– 2 posjeta tjedno muzejima ili atrakcijama Dublina (1 ulaznica tjedno uključena u cijenu, ostale ulaznice uz doplatu na licu mjesta)
– 24-satni nadzor osoblja škole
– Zrakoplovnu kartu Zagreb-Beograd-Malta-Beograd-Zagreb (ekonomska klasa)
– Zrakoplovne pristojbe (podložne promjenama)
– Prijevoz zračna luka-smještaj-zračna luka

– Pratitelja putovanja iz Zagreba za min. 15 polaznika

– Jamčevinu i organizaciju putovanja

Cijena ne uključuje:

– putno zdravstveno osiguranje
– osiguranje od otkaza putovanja

Važna napomena:

Polaznici će po dolasku u školu biti upoznati sa pravilima škole, te su dužni iste poštovati tijekom boravka.

 

POŠALJI UPIT