16.390

London | Mile End Campus

MILE END CAMPUS - QUEEN MARY UNIVERSITY OF LONDON

Engleski za mlade od 12-17 godina

Škola

Embassy Summer organizira ljetnu školu engleskog jezika u sklopu campusa Queen Mary University of London. Campus se smjestio u četvrti Mile End, u blizini Regent’s Canala, svega 5 minuta hoda od stanica podzemne željeznice Mile End i stanice Stepney Green (II zona). Do središta Londona stiže se za 15-ak minuta vožnje podzemnom željeznicom (direktna linija do Oxford Streeta). Sve učionice su prostrane i moderno uređene kao i sam campus. U sklopu campusa se nalazi i kantina u kojoj se poslužuju svi obroci, zatim mala trgovina, banka, praonica rublja, caffee/snack bar, multifunkcionalna dvorana, velika dvorana za večernje aktivnosti i prostrani vrt.

Smještaj

Polaznici su smješteni u rezidenciji unutar campusa. Smještaj je u jednokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom na osnovi punog pansiona (tijekom tjedna svi obroci su u školskom restoranu unutar campusa, a subotom i nedjeljom za ručak se dobiva lunch paket). Rezidencijalna zgrada se dijeli na blokove, a svaki blok sastoji se od 9 jednokrevetnih soba (svaka soba ima tuš/WC i mini frižider). Na svakom katu nalazi se i opremljena kuhinja. Wi-fi je dostupan u rezidenciji (limitirano). Posteljina je osigurana, a obavezno ponijeti ručnike!

Nastava

Sastoji se od 20 školskih sati tjedno (1 školski sat = 45 minuta), u grupama do najviše 15 polaznika. Tijekom tjedna izmjenjuju se 2-3 profesora. Po dolasku u školu, svi polaznici pristupaju testiranju, na temelju kojeg će biti razvrstani u određeni razred (prema trenutno pokazanom znanju). Nastava se bazira na praktičnim vježbama, izgovoru i slušanju, kako bi polaznici stekli vještine neophodne za svakodnevnu komunikaciju na engleskom jeziku. Nastava se odvija u jutarnjim i poslijepodnevnim satima (tjedna izmjena), a sastavni dio nastave su i slobodne aktivnosti, izleti i razgledi. Važno: polaznici su u razrede razvrstani i prema prijamnom testu i prema dobi polaznika!

NAPOMENA: Tijekom državnih praznika, nema nastave!

Izleti i slobodne aktivnosti

Tijekom boravka od 2 tjedna organizirana  su 2 cjelodnevni izlet (ili Brighton ili Oxford ili Cambridge ili Cantebury), i 4 poludnevna razgleda Londona tjedno kao što su odlazak na Camden, Covent Garden, posjet muzejima kao što su National Maritime Museum, Science Museum, Natural History Museum, British Museum, Victoria & Albert Museum, Tate Modern Museum, Museum of London. Od kulturnih aktivnosti izdvajamo “London walk” kao što su London introducing Walk, Greenwich Walk, Embankment Walk, Covent Garden Walk.

Također, organizirane su i večernje aktivnosti, kao što su disco, kviz, večer uz film, karaoke, „Blind Date“, “Fashion Show”, “Talent Show” i mnoge druge.

MAPCIJENA PO OSOBI U KN

TERMIN

VRSTA SOBE

“EARLY BIRD” CIJENA U KN ZA UPLATE AKONTACIJE DO 15.3.2018.

CIJENA U KN

24.6.-8.7.2018.

GARANTIRANI POLAZAK

1/1 soba

16.390

17.190

*1 školski sat= 45 minuta

* Early Bird cijena za uplate akontacije do 15.2.2018!

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE

– 20 školskih sati nastave tjedno

– Nastavni materijal

– Prijemni ispit
– Potvrdu o pohađanju tečaja
– Smještaj u jednokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonicom u rezidenciji na osnovi 13 punih pansiona (15 dana/14 noći)
– Program društvenih i sportskih aktivnosti
– 2 cjelodnevna izleta (Brighton, Cambridge ili Oxford ili Canterbury)
– 8 posjeta muzejima ili atrakcijama Londona tijekom boravka od 2 tjedna (Tower Bridge, St Paul’s Cathedral, Tower of London, Thames River Cruise, Scence Musuem, Natural History Museum, National Gallery, British Musuem, Tate Modern, Albert & Victoria Museum, Museum of London, National Maritime Museum, Imperial War Museum, Covent Garden, Camden Town, Portobello Market, Oxford Street, Westfield, Regents Park, Hyde Park & Kensington Gardens. London Walks: Westminster Walk, Southbank Walk, Northbank Walk…)

– lokalni prijevoz za odlazak 4 x tjedno u posjet muzejima ili atrakcijama Londona
– 24-satni nadzor osoblja škole
– Zrakoplovnu kartu Zagreb-London-Zagreb
– Zrakoplovne pristojbe (podložne promjenama)
– Prijevoz zračna luka-škola-zračna luka

– Pratitelja putovanja iz Zagreba za najmanje 10 polaznika

– Jamčevinu i organizaciju putovanja

 

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

– putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja

Informativne cijene izleta & ulaznica:

Izlet u Windsor Castle cca 45 GBP, u Thorpe Park cca 40 GBP, u Hampton Court Palace 32 GBP, u Kew Gardens 15 GBP, ulaznica u muzej Madame Tussauds cca 20-23 GBP, London Eye cca 13-20 GBP, IMAX Cinema cca 8 GBP, kazalište od 26 GBP, Tower of London cca 15-20 GBP.

Važna napomena:

Po dolasku u rezidenciju potrebno je ostaviti polog u iznosu od 30-40 GBP koji se zadnji dan vraća ukoliko je soba neoštećena. Za izgubljeni ključ plaća se naknada u iznosu od 150 GBP.

Polaznici će po dolasku u školu biti upoznati sa pravilima škole, te su dužni iste poštovati tijekom boravka.

RED LETENJA ZRAKOPLOVA:

Polazak: 24.6.2018., British Airways, polijetanje iz Zagreba u 12.35 sati, Dolazak u London (Heathrow) u 14.05 sati po lokalnom vremenu

Povratak: 8.7.2018., British Airways, polijetanje iz Londona (Heathrow) u 8.20 sati, dolazak u Zagreb u 11.40 sati po lokalnom vremenu

POŠALJI UPIT