WEDD

EGZOTIČNO VJENČANJE NA SEJŠELIMA

Možete li zamisliti ljepše mjesto od prekrasnog otoka u Indijskom oceanu ili na egzotičnim Karibima, na kojem ćete se vjenčati ili provesti medeni mjesec? Mi ostvarujemo Vaše snove i pretvaramo ih u stvarnost! Organiziramo Vaše vjenčanje na otoku Mauricijusu (sa svim potrebnim formalnostima) ili pak na Sejšelima i pretvaramo Vaše vjenčanje u nezaboravan događaj. Vjenčanje iz snova na plaži ili  nekom drugom mjestu po Vašoj želji.

Civilno vjenčanje i što to znači

Većina parova, odlučuje se za civilno vjenčanje. Kod civilnog vjenčanja se odvija zakonsko priznati obred vjenčanja, koji izvodi matičar ili druga ovlaštena osoba. Civilna vjenčanja se mogu razlikovati s obzirom na državu u kojoj se izvode, ipak većini je zajednička izmjena bračnih zavjeta,te javna objava punovažnosti vjenčanja dviju osoba. Obred se odvija po pravilima i propisima države u kojoj se par odluči vjenčati. Mnoge države dozvoljavaju vjenčanja i izvan matičnih ureda, stoga je moguće odabrati neku od zanimljivih lokacija (vjenčanje na plaži, u tropskom vrtu, itd). Obredi se obično izvode na engleskom jeziku.

Da li je vjenčanje priznato kod nas?

Da bi vjenčanje bilo priznato i u Hrvatskoj, morate ga ovjeriti u matičnom uredu. Najlakše ćete ovjeriti vjenčanje, koje se je odvijalo u državama potpisnicama Haaške konvencije (pored ostalih to su: Grčka, Mauricius, Fidži, Barbados, Grenada, St. Lucija, Sejšeli, Trinidad i Tobago). U tom slučaju se uputite u matični ured i vjenčanje ovjerite.

Ukoliko država u kojoj ste se vjenčali nije potpisnica Haaške konvencije, imat ćete nešto više posla iako je i u tom slučaju vjenčanje priznato i kod nas. Obično je potrebno posjetiti najbližu ambasadu u kojoj ovjere certifikat, nakon čega ga još jednom ovjere na Ministarstvu za vanjske poslove Republike Hrvatske. Dokument na taj način postane važeći i u Hrvatskoj.

SEJŠELI | VJENČANJE IZ RAJA

Potrebni dokumenti

Za potrebe vjenčanja na Sejšelima u organizaciji A LA CARTE TRAVEL-a potrebno je najkasnije 4 tjedana prije polaska na put dostaviti sljedeće dokumente (napomena: čitljive kopije dokumenata):

– prve 3 stranice (obostrane kopije) putovnice (u boji) koja vrijedi još najmanje 6 mjeseci nakon datuma planiranog odlaska iz Hrvatske. Privremena putovnica nije važeća pri ovom putovanju!

Kopije (prevedene na engleski jezik) ili kopija međunarodnog obrasca:

Dokumenti potrebi za organizaciju vjenčanja – trebaju biti prevedeni na engleski i ovjereni kod sudskog tumača:

– ispunjena i potpisana prijavanica (koju vam mi dostavimo),

–  Rodni list (Izvadak iz matične knjige rođenih)  – ne stariji od 6 mjeseci

–  Slobodni list – potvrda o slobodnom bračnom statusu

–  Izjavu da RH priznaje brak sklopljen u inozemstvu (ovo možete ali i ne morate)

–  Scan putovnice (koja treba vrijediti najmanje još 6 mjeseci nakon izlaska iz zemlje u koju putujete) – i to ona strana gdje je slika i ona strana gdje je adresa stanovanja.

– Ukoliko je brak sklopljen ranije, potrebno je u Matični ured dostaviti originalni dokument ugovora te ovjeren prijevod ugovora na engleski jezik. U slučaju da se navedeni ugovor ne dostavi , vjenčanje se ne može održati. Kopiju bračnog ugovora nije potrebno ranije dostaviti.

– sudsko rješenje o rastavi braka (ukoliko ste prije bili oženjeni) – podiže se na Sudu

– dokaz o udovičkom statusu (ukoliko imate taj status) – podiže se u Matičnom uredu (dostaviti po potrebi)

– potvrda o promjeni prezimena, ne starija od 3 mjeseca (u slučaju promjene prezimena nakon što je izdan rodni list); u slučaju promjene prezimena (razlog: rastava) potvrda nije potrebna

Primjeri hotela na Sejšelima

HOTEL: AVANI Seychelles Barbarons Resort & Spa 4* (Otok Mahe)

Hotel prestižne grupe “AVANI” očekuje svoje goste s iznimnim ambijentom i jedinstveno lijepom lokacijom. Blago nagnuta, svjetlucava bijela plaža “Barbarons” na zapadnoj obali s impresivnim bujnim planinama u pozadini nudi san za opuštajući odmor.

OPIS HOTELA: Osim glavnog restorana “ELEMENTS” s internacionalnom kuhinjom, uživajte u tradicionalnim azijskim specijalitetima u à la carte restoranu “TAMARIND”. Bar pored bazena “GRAVITY” nudi male zalogaje i šampanjac “Laurent Perrier Champagne Lounge” i ukusne kanapee. Otvoreno predvorje s dnevnim boravkom, dječji klub AVANI (star 4-12 godina), kutak za knjige, internetski kutak, dvije prodavaonice suvenira i novi “TGA Private Music Lounge” (srijedom-subotom) uz DJ zabavu u večernjim satima, shishu i Tematske večeri i besplatni bežični pristup internetu u predvorju i sobama (osnovna veza bez dodatne naplate, brza veza uz naknadu) upotpunjuju ponudu. Hotel ima 124 sobe, spa & fitness centar, mogućnost najma opreme za ronjenje, surfanje i sl.

CIJENA PAKET ARANŽMAN VJENČANJA: od 35.000 kn (sa uključenim aviokartama i taksama)

CIJENA PAKETA ARANŽMANA UKLJUČUJE*: 

– Organizaciju i formalnosti

– Apostil (ovjera dokumenata)

– Svjedoke

– Koordinatora vjenčanja

– Rrever za mladoženju

– Svadbeni buket

– Svadbenu tortu

– 36 fotografija u albumu i oko 100 fotografija na CD

– Dekoraciju

USLUGA: Doručak i večera

HOTEL: Constance Ephelia Seychelles 5* (Otok Mahe)

Iz ovog luksuznog resorta pruža se impresivan pogled na nezaboravan predio prelijepe šume Mangroa. Uživajte u hladovini ove šume dok se opuštate u popodnevnoj šetnji!

OPIS HOTELA: Ovaj luksuzni resort smješten je između dvije plaže, a u blizini se nalazi i Nacionalni park Port Lanay Marine koji je idealan za popodnevne šetnje. Osjetite čari mediteranske i azijske kuhinje, probajte specijalitete sa roštilja, a u pauzi se osvježite u jednom od 6 bazena koji su vam na raspolaganju. Svaka soba u ovom hotelu ima balkon ili terasu i opremljena je sušilom za kosu, telefonom, Tv-om, Wi-Fi, klimom, ventilatorom, mini-barom, aparatom za pripremu kave/čaja, sefom.

CIJENA PAKET ARANŽMAN VJENČANJA: od 45.000 kn (sa uključenim aviokartama i taksama)

CIJENA PAKETA ARANŽMANA UKLJUČUJE*: 

– Organizaciju i formalnosti

– Apostil (ovjera dokumenata)

– Svjedoke

– Koordinatora vjenčanja

– Rrever za mladoženju

– Svadbeni buket

– Svadbenu tortu

– 36 fotografija u albumu i oko 100 fotografija na CD

– 1 bocu šampanjca

– Dekoraciju

USLUGA: Doručak i večera u formi švedskog stola (samoposluženje, izbor više obroka, a la carte ili meni). Moguće je bukirati uslugu punog pansiona.

POGODNOSTI ZA MLADENCE: Gosti dobivaju na poklon jednu bocu pića, kolačiće, torbu za plažu, kao i 30% popusta na jedan spa tretman.

UZ DOPLATU: Dnevni prijevoz do glavnog grada Viktorija.

HOTEL: Coco de Mer 4* & Black Parrot Suites 4* (Otok Praslin)

OPIS HOTELA: Ljepota, sigurnost, mir i kvaliteta, odlikuje ovaj hotel. Okružen je prirodom, a dobio je ime po jedinstvenoj Coco de Mer palmi koja se javlja u izobilju u tropskim šumama koje okružuju ovaj posjed. Ovaj moderni hotel s četiri zvjezdice nalazi se na rubu Indijskog oceana. U sklopu hotela je prostran vrt, udobne sobe, te nudi spektakularan pogled na okolne otoke, šumske predjele i veličanstvene zalaske sunca.

CIJENA PAKET ARANŽMAN VJENČANJA: od 40.000 kn (sa uključenim aviokartama i taksama)

CIJENA PAKET VJENČANJA UKLJUČUJE*:

– Organizacija vjenčanja

– Vjenčani list

– Svjedoke

– Koordinator vjenčanja

– Rever za vjenčanje

– Svadbeni buket

– Svadbena torta

– 1 boca  šampanjca

– Dekoracija

– Privatni fotograf prilikom ceremonije vjenčanja –  Foto-CD (min.100 fotografija)

Boravak u hotelu najmanje 3 noći!

Ceremonija se može održati u vremenu od ponedjeljka do petka. Molimo uzmite u  obzir da se u vrijeme blagdana i praznika vjenčanja ne mogu održati, te da svaki bračni par mora doći u hotel do 3 dana prije same ceremonije vjenčanja.

HOTEL: Beachcomber Sainte Anne Resort 5* (Otok Sainte Anne)

OPIS HOTELA: Ako sanjate o luksuznom odmoru na Sejšelima, izaberite Sainte Anne Island, Beachcomber hotel smješten na ekskluzivnom privatnom otoku. Sainte Anne Resort je jedan od najboljih hotela u Sejšelima i idealan izbor za parove. Nudi smještaj u 87 privatnih vila, od kojih 29 imaju privatni bazeni, te je okružen s jednim od najvećih morskih parkova u Indijskom oceanu.

CIJENA PAKET ARANŽMAN VJENČANJA: od 45.000 kn (sa uključenim aviokartama i taksama)

CIJENA PAKET VJENČANJA UKLJUČUJE*:

– Organizacija vjenčanja

– Vjenčani list

– Svjedoke

– Koordinator vjenčanja

– Rever za vjenčanje

– Svadbeni buket

– Svadbena torta

– 50 fotografija

– Paket za uljepšavanje mladenke (Frizura + Make-up, uključivo probna frizura i probno šminkanje)

– Dekoracija

– Doručak u sobi

– Glazba u pozadini za vrijeme ceremonije vjenčanja (glazba sa CD-a)

– Garderoba (mjesto za presvlačenje) za mladenku (prema raspoloživosti)

Boravak u hotelu najmanje 3 noći!

Ceremonija se može održati u vremenu od ponedjeljka do petka. Molimo uzmite u  obzir da se u vrijeme blagdana i praznika vjenčanja ne mogu održati te da svaki bračni par mora doći u hotel do 3 dana prije same ceremonije vjenčanja.

HOTEL: The H Resort Beau Vallon Beach 5* (Otok Mahe)

OPIS HOTELA: Doživite novi svijet luksuza na mirnom rajskom otoku Mahe. Ovaj divan hotel vas čeka sa svojim pitoresknim ambijentom i izmnimnom gostoljubivošću domaćina. Smješten je u zaljevu Vallon Beach, te nudi kombinaciju toplog gostoprimstva, mir i vrhunski smještaj i udobnost.

CIJENA PAKET ARANŽMAN VJENČANJA: od 45.000 kn (sa uključenim aviokartama i taksama)

CIJENA PAKET VJENČANJA UKLJUČUJE*:

– Organizacija vjenčanja

– Vjenčani list

– Svjedoke

– Koordinator vjenčanja

– Rever za vjenčanje

– Svadbeni buket

– Svadbena torta

– 36 fotografija u albumu + Foto CD (cc.100 fotografija)

– 1 boca šampanjca za vrijeme ceremonije

– 1 boca šampanjca prilikom dolaska u hotel

– 1 boca vina u sobi

– Kanapei

-Dekoracija

– Košara s voćem prilikom dolaska u hotel

– Večera uz svijeće (piće nije uključeno)

– Glazba u pozadini za vrijeme ceremonije vjenčanja (glazba sa CD-a)

Boravak u hotelu najmanje 5 noći!

Ceremonija se može održati u vremenu od ponedjeljka do petka. Molimo uzmite u  obzir da se u vrijeme blagdana i praznika vjenčanja ne mogu održati, te da svaki bračni par mora doći u hotel do 3 dana prije same ceremonije vjenčanja.

HOTEL: Kempinski Resort Seychelles – Baie Lazare 5* (Otok Mahe)

OPIS HOTELA: Kempinski Seychelles Resort je smješten samo 30 minuta od međunarodne zračne luke, na Mahe-u, najvećem otoku na Sejšelima. Idilična baza za istražiti sve atrakcije koje  otok može  ponuditi, od ronjenja do razgledavanja u glavnom gradu Victoria.

CIJENA PAKET ARANŽMAN VJENČANJA: od 45.000 kn (sa uključenim aviokartama i taksama)

CIJENA PAKET VJENČANJA UKLJUČUJE*:

– Organizacija vjenčanja

– Vjenčani list

– Svjedoke

– Koordinator vjenčanja

– Rever za vjenčanje

– Svadbeni buket

– Svadbena torta

– 36 fotografija u albumu + Foto CD (cc.100 fotografija)

– 1 boca šampanjca

– Svadbeni poklon

– Dekoracija

– Glačanje vjenčanog odijela/vjenčanice

Boravak u hotelu najmanje 5 noći!

Ceremonija se može održati u vremenu od ponedjeljka do petka. Molimo uzmite u  obzir da se u vrijeme blagdana i praznika vjenčanja ne mogu održati, te da svaki bračni par mora doći u hotel do 3 dana prije same ceremonije vjenčanja.

MAP


POŠALJI UPIT