12.990

Dublin | MLI Griffith College – GARANTIRANI POLAZAK!

MLI INTERNATIONALSCHOOL - GRIFFIT COLLEGE DUBLIN

Engleski za mlade od 12-17 godina

GARANTIRANI POLAZAK !

Škola

Organizacija MLI International Schools jedna je od vodećih organizacija u Irskoj i Velikoj Britaniji koja organizira ljetne tečajeve jezika za mlade. U Irskoj raspolaže s nekoliko centara u Dublinu te s centrom u Galwaju.

Griffith College nalazi se u južnom dijelu Dublina. Za samo dvadeset minuta šetnje stiže se do središta grada gdje polaznici mogu uživati u brojnim znamenitostima Dublina. U sklopu koledža polaznicima su na raspolaganju sportske dvorane, igrališta na otvorenom, teniski teren, praonica rublja, kantina te prostorije za zajedničko druženje polaznika.

Smještaj

Smještaj polaznika organiziran je u studentskoj rezidenciji u sklopu koledža. Smještaj je izgrađen u apartmanskom stilu, svaki apartman sastoji se od dvije dvokrevetne sobe s kupaonicom te su polaznicima na zajedničkom raspolaganju kuhinja i dnevni boravak. Škola nudi i mogućnost smještaja u obiteljima koje se nalaze na udaljenosti 20 minuta javnim prijevozom od škole. Smještaj u obitelji je u višekrevetnim sobama (puni pansion). Smještaj je na osnovi punog pansiona. Obavezno ponijeti ručnike!

Nastava

Sastoji se od 15 sati tjedno (1 školski sat = 60 minuta), u grupama do najviše 15 polaznika. Po dolasku u školu, svi polaznici pristupaju testiranju, na temelju kojeg će biti razvrstani u određeni razred (prema trenutno pokazanom znanju). Nastava se bazira na razvoju govornih vještina, osobito na izgovoru i slušanju. Vokabular i izgovor se vježbaju na svakom satu. Na kraju svakog tjedna polaznici imaju prezentaciju (nakon tjednog istraživanja) vezanu za irsku kulturu, mitove i legende.

Sastavni dio nastave su svakodnevne sportske i kulturne aktivnosti, izleti i razgledi.

NAPOMENA: Tijekom državnih praznika, nema nastave!

Izleti i slobodne aktivnosti

Tijekom boravka od 2 tjedna organizirana su četiri poludnevna izleta (Dublin Orientation, James Joyce Walking Tour, Trinity College and the Book of Kells Dublin Treasure Hunt i St. Patrick’s Cathedral)*  te dva cjelodnevna izleta (Belfast i Glendalough + Bray Village)*. Također su organizirane svakodnevne aktivnosti kao filmske večeri, karaoke, irske večeri, zabavne društvene igre, sportske večeri, kviz, talent show, umjetničke radionice, disko, badminton, košarka, nogomet, odbojka, rukomet.

*Izbor izleta je podložan promjenama

 

MAPCIJENA PO OSOBI U KN

Termin Cijena u KN – smještaj u rezdenciji Cijena u KN – smještaj u obitelji
1.-14.7.2018. 15.990

12.990

*

DODATNE INFORMACIJE

Cijena uključuje:

– 15 sati nastave tjedno (1 školski sat traje 60 minuta)
– Nastavni materijal
– Prijemni ispit
– Potvrdu o pohađanju tečaja
– Smještaj u dvokrevetnoj sobi u rezidenciji ili višekrevetnoj u obitelji na osnovi 14 punih pansiona (15 dana/14 noći)
– Program društvenih i sportskih aktivnosti
– 2 cjelodnevna izleta
– 2 posjeta tjedno muzejima ili atrakcijama Dublina (1 ulaznica tjedno uključena u cijenu, ostale ulaznice uz doplatu na licu mjesta)
– 24-satni nadzor osoblja škole
– Zrakoplovnu kartu Zagreb-Frankfurt-Dublin-München -Zagreb
– Zrakoplovne pristojbe (podložne promjenama)
– Prijevoz zračna luka-smještaj-zračna luka

– Pratitelja putovanja iz Zagreba za min. 15 polaznika

– Jamčevinu i organizaciju putovanja

Cijena ne uključuje:

– putno zdravstveno osiguranje
– osiguranje od otkaza putovanja

Važna napomena:

Polaznici će po dolasku u školu biti upoznati sa pravilima škole, te su dužni iste poštovati tijekom boravka.

 

POŠALJI UPIT