15.990

Brighton | University of Sussex

BRIGHTON UNIVERSITY OF SUSSEX

Engleski za mlade od 11-17 godina

Škola

Embassy Summer organizira ljetnu školu engleskog jezika u sklopu modernog campusa University of Sussex, koji se nalazi svega 10-ak minuta od središta Brightona, i oko 1,5 sat vožnje vlakom do središta Londona. Nastava se odvija u modernim učionicama opremljenim sa suvremenom tehnologijom. U sklopu campusa se nalazi i studentski restoran gdje se poslužuju svi obroci, i studentski bar gdje se odvijaju sve večernje aktivnosti, i prostrana sportska igrališta.

Smještaj

Polaznici su smješteni u rezidenciji u sklopu campusa, u jednokrevetnim standard sobama (kupaonica na katu) na osnovi punog pansiona (subotom i nedjeljom za ručak se dobiva lunch paket). Rezidencija je podijeljena u blokove, a svaki blok sastoji se od 5-8 jednokrevetnih soba i u sklopu 1 bloka nalazi se i odlično opremljena kuhinja. U sklopu rezidencije nalaze se i 2 sobe za druženje (Tv soba). Obavezno ponijeti ručnike!

Nastava

Sastoji se od 15 sati tjedno (1 školski sat = 60 minuta), u grupama do najviše 15 polaznika. Tijekom tjedna izmjenjuju se 2-3 profesora. Po dolasku u školu, svi polaznici pristupaju testiranju, na temelju kojeg će biti razvrstani u određeni razred (prema trenutno pokazanom znanju). Nastava se bazira na praktičnim vježbama, izgovoru i slušanju, kako bi polaznici stekli vještine neophodne za svakodnevnu komunikaciju na engleskom jeziku. Nastava se odvija u jutarnjim i poslijepodnevnim satima (tjedna izmjena), a sastavni dio nastave su i slobodne aktivnosti, izleti i razgledi.

Važno: polaznici su u razrede razvrstani i prema prijamnom testu i prema dobi polaznika!

NAPOMENA: Tijekom državnih praznika, nema nastave!

Izleti i slobodne aktivnosti

Tijekom boravka od 2 tjedna organiziran su 2 razgleda Brigthona, 2 poludnevna izleta u okolicu Brightona (nr. Arundel Castle) i 2 cjelodnevna izleta (London i Cambridge ili Caneterbury) a tijekom tjedna organizirane su svakodnevne sportske i kulturne aktivnosti. Od sportskih aktivnosti izdvajaju se mali nogomet (u dvorani), mini Olimpijada, odbojka, košarka i badminton. Od kulturnih aktivnosti (3 x tjedno) izdvajamo posjet Brighton Pier, Arundel Castle, Poyal Pavillion.

Također, organizirane su i večernje aktivnosti, kao što su disco, kviz, večer uz film, talent show, karaoke, „Arts & Crafts“ i mnoge druge.

MAP

CIJENA PO OSOBI U KN

TERMIN

VRSTA SOBE

“EARLY BIRD” CIJENA U KN ZA UPLATE AKONTACIJE DO 15.2.2018.

CIJENA U KN

1.-15.7.2018.  1/1 soba

15.990

16.790

*1 školski sat= 45 minuta

* Early Bird cijena za uplate akontacije do 15.2.2018!

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE

– 20 školskih sati nastave tjedno
– Nastavni materijal
– Prijemni ispit
– Potvrdu o pohađanju tečaja
– Smještaj u jednokrevetnoj sobi standard (kupaonica na katu) u rezidenciji na osnovi 14 punih pansiona (15 dana/14 noći),
– Program društvenih i sportskih aktivnosti
– 2 razgleda Brightona, 2 poludnevna izleta u okolicu Brightona, 2 cjelodnevna izleta u London i Cambridge ili Canterbury
– Travel card (pokaz za gradski prijevoz) 2 x tjedno uključen u cijenu (kada se ide u razgled grada)

– 1 tjedno sportske aktivnosti u dvorani
– 24-satni nadzor osoblja škole
– Zrakoplovnu kartu Zagreb-London-Zagreb
– Zrakoplovne pristojbe (podložne promjenama)
– Prijevoz zračna luka-škola-zračna luka

– Pratitelja putovanja iz Zagreba za min. 10 polaznika

– Jamčevinu i organizaciju putovanja

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

– putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja

Važna napomena:

Po dolasku u rezidenciju potrebno je ostaviti polog u iznosu od 30-40 GBP koji se zadnji dan vraća ukoliko je soba neoštećena. Za izgubljeni ključ plaća se naknada u iznosu od 75 GBP.

Polaznici će po dolasku u školu biti upoznati sa pravilima škole, te su dužni iste poštovati tijekom boravka.

RED LETENJA ZRAKOPLOVA:

Polazak: 1.7.2018., British Airways, polijetanje iz Zagreba u 12.35 sati, Dolazak u London (Heathrow) u 14.05 sati po lokalnom vremenu

Povratak: 15.7.2018., British Airways, polijetanje iz Londona (Heathrow) u 8.20 sati, dolazak u Zagreb u 11.40 sati po lokalnom vremenu

POŠALJI UPIT