IZDVAJAMO IZ PONUDE

16.600

MEKSIKO

MEKSIKO

11

DAYS

Meksiko je najveća srednjoamerička država, velika gotovo kao petina Europe. Po površini se ubraja među devet najvećih država svijeta.

29.440

PERU & BOLIVIA

Naučite fascinantnu priču Inka istražujući izgubljeni grad Machu Picchu visoko u Andama gdje se nalaze odlično očuvane ruševine palača, termi, hramova i oko 150 kuća; kušajte hranu i doživite umjetnost i glazbu Inka; zaplovite na najvišem jezeru na svijetu, Titicaca koje se nalazi na 3.810 m nm/v....

19.150

KENIJA | AVANTURA

Najljepša plaža Afrike --> DIANI BEACH <-- rajski odmor u sjeni kokosovih palmi, uz zvukove Indijskog oceana!

13.790

BALI - UBUD - NUSA DUA

Bali - Otok bogova, umjetnika, hinduizma, rižinih polja, rajskih pješčanih plaža i toplog mora.

10.990

SEJŠELI

SEYCHELLES

9

dana

Seychelles – otočje iz snova, okruženo čistim plavim morem i koraljnim grebenima, gotovo netaknute prirode, omeđeno kilometrima neopisivo lijepih plaža!

16.990

BAHAMI

BAHAMI

9

dana

Bahami - tihe uvale i mirne plaže nude posjetiocima najintimnije trenutke svojim gotovo rajskim prostorom koji čini oko 700 palminih otoka.

14.990

ARUBA

ARUBA

8

dana

Aruba je otok koji se nalazi u Južnom Karipskom moru, 25 km sjeverno od obale Venezuele. Predstavlja jednu od četiri države Kraljevine Nizozemske.

13.675

ST.MARTEEN

ST. MARTEEN

8

dana

St. Marteen tropski je otok na sjeveroistoku Kariba. Otok nudi idealnu kombinaciju sportskih aktivnosti, uzbudljivi noćni život, prirodne ljepote i vrhunski smještaj sa svim potrebnim sadržajima.

6.590

BALI | aranžmani s izletima

Bali - Otok bogova, umjetnika, hinduizma, rižinih polja, rajskih pješčanih plaža i toplog mora. Otok koji i nadalje živi sa svojim egzotičnim tradicijama na vječno zelenim poljima.

Putovanje Hawaii - Tura četiri otoka

28.490

HAWAII - Tura 4 čudesna otoka

Surfanje na valovima, vožnje kajakom i kanuom, ronjenje, vožnja na biciklima, šetnje po unutrašnjosti otoka, tenis, golf, rent-a-car, vožnja helikopterom...

10.250

DOMINIKANSKA REPUBLIKA

Dominikanska Republika – tropska destinacija na sjeveru Karipskog mora nudi, ne samo kilometrima duge bijele pješćane plaže i palme, već i unutrašnjost bogatu planinama, prašumama.

15.750

STAR CLIPPER | Tura po Kubi

Kuba egzotična zemlja, privlačno odredište turistima cijelog svijeta. Glavni grad Havana je biser arhitekture 19. i 20. stoljeća.

18.250

CELEBRITY CRUISES | Skandinavija i Rusija

Skandinavija je kulturna i povijesna regija u sjevernoj Europi koja se sastoji od tri suverene države: Danske, Norveške, Švedske. Rusija je površinom najveća država na svijetu...

23.395

THE BEST OF SOUTH AMERICA

Peru je bio centar čuvenog Carstva Inka. Argentina je svoje ime po latinskoj riječi "argentum", što znači srebro. Brazil najveća je južnoamerička država.